Radu Mazăre se însoară azi cu Roxana Mihalache. Ce meniu va avea la nuntă

Publicat: 10/07/2019 | 11:03
Radu Mazăre se însoară azi cu Roxana Mihalache. Ce meniu va avea la nuntă

Radu Mazăre se îănsoară azi, 10 iulie 2019, cu logodnica sa, Roxana Mihalache, în Penitenciarul Rahova, acolo unde-și execută pedeapsa. Cununia civilă va fi oficiată de un ofițer de stare civilă de la sectorul 5 al Capitalei, la Sectorul “Vizite” al penitenciarului sau vorbitorul închisorii, cum este cunoscut.

Nunta va avea un minim de invitați, doar 10 persoane, dat fiind regimul de detenție, și va dura în jur de o oră și jumătate.  Radu Mazăre și Roxana se pregăesc imediat să fie nași pentru următoarea nuntă din penitenciar care va fi a colegului de celulă pe care îl are fostul edil. (Citește și: Cât costă ochelarii purtați de avocata lui Radu Mazăre)

Ce meniu va avea Radu Mazăre la nuntă

Radu Mazăre, care a împlinit pe 5 iulie 51 de ani, se va căsători cu Roxana, iubita lui cu 20 de ani mai tânără. În ceea ce privește meniul, acesta va fi similar cu cel primit de fiecare deținut, într-o zi obișnuită, adică biscuiţi, ceai şi marmeladă, apoi ciorbă cu legume. Felul doi va conține mazăre, musaca sau fasole cu cârnaţi, iar pentru desert, în loc de tradiționalul tort de nuntă, se va servi orez cu lapte.

Există proceduri speciale atunci când o nuntă are loc în penitenciar, iar fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, a oferit unele amănunte importante. „Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Așa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia. Nu poate cumpăra din penitenciar oricând, există și acolo o procedură. (…)

El nu a făcut nicio cumpărătură, el își face cumpărăturile lui în fiecare zi de luni, dar nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta pentru că nu are cum să vină cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate”, a declarat, pentru Mediafax.ro, Mihai Mazăre, fratele fostului edil. (Citește și: Ce spune Roxana Mihalache despre șederea lui Radu Mazăre la închisoare: “Trage la mașină și calcă cearșafuri, fețe de pernă. S-a mai îngrășat…”)

Nu va putea îndeplini dorința tatălui său

Radu Mazăre nu va putea îndeplini dorința tatălui său, care i-a lăsat un dar pentru nuntă. Este vorba despre sticle cu vin, păstrate timp de zeci de ani, special pentru ziua nunții fostului edil. Mama sa a mărturisit acest lucru, la ieșirea din Penitenciarul unde Mazăre își ispășește pedeapsa.

Meniu, nimic, zero. Chiar l-am întrebat și eu, că soțul meu, în 1975, când Radu avea vreo șapte ani, a pus niște vin în sticle și pe etichete a scris „se va deschide la nunta lui Radu”. Și acum l-am întrebat, poți să ceri aprobarea să deschidem o sticlă de aia? Nu se poate” , a declarat Gabriela-Victoria Mazăre. (Citește și: S-a aflat ce va munci Radu Mazăre în spatele gratiilor!)

Este de aproape două luni în închisoare

Radu Mazăre este la Penitenciarul Rahova din 20 mai, când a fost adus din Madagascar, unde era plecat din 30 decembrie 2017. În luna februarie 2019 Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare, pentru retrocedarea ilegală a unor terenuri în Constanța și Mamaia, dar extrădarea lui a fost aprobată de autoritățile malgașe trei luni mai târziu.

Fostul edil are și alte dosare în care este judecat sau urmărit penal. Recent, DNA l-a audiat la Constanța pe Radu Mazăre în dosarul în care este urmărit penal din decembrie 2017, pentru că ar fi eliberat ilegal o autorizaţie de construire pentru un hotel ridicat pe plaja staţiunii Mamaia. (Citește și: Radu Mazăre ar putea scăpa de închisoare. Ce a descoperit avocatul lui)

Citește și...