Radu Mazăre urmează să fie mutat de la Rahova. O comisie decide în ce închisoare va merge

Publicat: 10/06/2019 | 09:06
Radu Mazăre urmează să fie mutat de la Rahova. O comisie decide în ce închisoare va merge

Perioada de 21 de zile de carantină pentru Radu Mazăre a expirat duminică şi, potrivit procedurii, o comisie de la Penitenciarul Rahova trebuie să decidă, luni, unde îşi va ispăşi pedeapsa. Surse apropiate fostului primar spun că Mazăre ar putea să nu se prezinte la comisie deoarece va merge la ÎCCJ.

O comisie a Penitenciarului Rahova va decide unde îşi va ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare Radu Mazăre. Duminică a expirat perioada de 21 de zile de carantină. Potrivit unor surse apropiate fostului primar, acesta ar putea să nu se prezinte la comisia întrunită luni, deoarece Radu Mazăre va fi adus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Radu Mazăre ar putea fi audiat în dosarul campusului social Henri Coandă în care el şi fratele lui au fost achitaţi în primă instanţă.

Citește și: RADU MAZĂRE, ÎNCĂ O LOVITURĂ! “A AMENINȚAT CĂ VINE SĂ PREIA AFACEREA!” PAGUBĂ DE 1.2 MILIOANE DE EURO

Radu Mazăre urmează să fie mutat de la Rahova. Se va căsători în penitenciar, luna viitoare

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, este încarcerat la Penitenciarul Rahova. Aceleaşi surse au mai precizat, pentru mediafax.ro, că Radu Mazăre este, în prezent, singur în celulă, deoarece a expirat perioada de carantină pentru cei doi colegi ai lui.

Radu Mazăre şi-a cerut în căsătorie iubita şi urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui. Conform unor surse, fostul politician i-a pus marea întrebare iubitei sale la telefon, relatează observator.tv. El a decis să treacă la următorul nivel al relației din dorinţa de a-i aduce un omagiu şi o mulţumire Roxanei pentru puterea ei. El și Roxana Mihalache vor deveni soț și soție luna viitoare, potrivit declarațiilor făcute de fratele viitorului mire. Totuși… conducerea penitenciarului va stabili toate detalii în privința fericitului eveniment.

Citește și: Radu Mazăre termină perioada de carantină. La ce închisoare ar putea fi mutat

Radu Mazăre urmează să fie mutat de la Rahova. Va fi naș pentru un coleg de celulă

“Radu și-a cerut iubita în căsătorie pe Roxana. A fost un moment foarte sensibil și emoționant. Este un omagiu și o mulțumire pentru ce a fost Roxana, o femeie puternică și loială, alături de el. Urmează să se căsătorească în pușcărie. Urmează să face demersuri, să ne ocupăm de ce se poate facem, cum se face o ceremonie de acest gen, în penitenciar”, a mărturisit Mihai Mazăre, fratele fostului edil al Constanței, într-un interviu acordat pentru România TV.

Iar asta nu e singura surpriză din partea lui Radu Mazăre. După ce va deveni un bărbat însurat, fostul primar de pe litoral va fi naș pentru un coleg de celulă și viitoarea lui soție. Cei doi plănuiesc și ei să se căsătorească după gratii.

“Și mama se va bucura teribil la vestea asta. La începutul lunii viitore, când este și ziua lui, dar nu depinde de el, depinde de conducerea spitalului. După ce ei doi se căsătoresc vor fi nașii colegului lui de celulă, care și el vrea să își ceară prietena în căsătorie. Vor fi două nunți într-una la Rahova, bine nu va fi petrecere, vă dați seama. Vin și eu, mă ocup și de verighete”, a mai dezvăluit Mihai Mazăre, conform sursei citată mai sus.

Citește și: ÎN SFÂRȘIT, A RECUNOSCUT! RADU MAZĂRE, POVESTE DE IUBIRE CU ANNA LESKO. “EA ERA…”

Radu Mazăre urmează să fie mutat de la Rahova. Cine este Roxana Mihalache, viitoarea soție a lui Radu Mazăre

Logodnica lui Radu Mazăre, pe numele din buletin Roxana Valentina Mihalache, este o persoană publică, ea fiind fost model, iar după ce a renunțat să mai defileze pe catwalk-uri, și-a deschis o casă de modă; printre cei care au prezentat articolele vestimentare semnate de aceasta se numără Vladimir Drăghia. La începutul lui 2012, Roxana Mihalache a prezentat publicului o colecție de modă – Buenos Aires – pe care a realizat-o împreună cu sora sa, Florentina. Costumele masculine de lux au fost arătate în cadrul unui show care a fost conceput de designerul internațional Cătălin Botezatu.

Ulterior,  Roxana Mihalache s-a ocupat de ţinutele iubitului ei şi de crearea costumelor pentru celebrele parade ale Carelor Alegorice, organizate de Primăria Constanţei în anii trecuți. Desigur, mulți s-au întrebat cum reușește frumoasa blondă să-i ierte toate escapadele lui Radu Mazăre, însă… nu a dezvăluit trucul folosit de ea.

Vezi și aici: IMAGINI CU RADU MAZĂRE ÎN AVIONUL CARE-L ADUCE ÎN ȚARĂ! VIDEO

Citește și...