Radu Vâlcan a ajuns în Republica Dominicană. Primele declarații despre noul sezon „Insula Iubirii”

Autor: A. D.
Publicat: 09/03/2020 | 19:45
Radu Vâlcan a ajuns în Republica Dominicană. Primele declarații despre noul sezon „Insula Iubirii”

Sezonul cu numărul șase de la „Insula iubirii” se anunță unul incendiar. Recent au început filmările, iar telespectatorii o să vadă noi poveștii de viață, noi ispite și un decor nou.

În acest an concurenții nu o să mai meargă în Thailanda, cel de-al șasele sezon se va filma în Republica Dominicană. În această ediție cuplurile o să își testeze relația și o să țină piept ispitelor în două noi resorturi: Las Brisas și La Playa. (CITEȘTE ȘI: EI SUNT CONCURENȚII DE LA “INSULA IUBIRII” CARE L-AU INSPIRAT PE CODIN MATICIUC ÎN “MIAMI BICI”)

În Dominicană o să meargă cinci cupluri, din cele aproape 1000 care s-au înscris în acest an. Acestea pe parcursul a 20 de zile de filmare, vor fi nevoiți să reziste tentației a opt ispite feminine și opt ispite masculine, pregătite să dea tot ce au mai bun și să pună concurenții pe jar. (VEZI ȘI: ÎȚI MAI ADUCI AMINTE DE ISPITA EUGENIA DE LA INSULA IUBIRII? ACUM ARE UN COPIL ȘI E COMPLET TRANSFORMATĂ)

„Cu siguranță o să fie ceva surprinzător”

Acum câteva zile Radu Vâlcan a ajuns în Republica Dominicană, chiar înainte să plece prezentatorul tv a făcut primele declarații despre emisiune și a anunțat că totul o să fie incredibil.

„Mi se pare ceva absolut extraordinar că am ajuns la sezonul 6 de Insula Iubirii. Ținând cont că este pentru prima dată când nu vom filma în Thailanda, atât pentru mine, cât și pentru echipă o să fie ceva nou şi spectaculos să mergem în Republica Dominicană.

Cu siguranță o să fie ceva surprinzător și pentru concurenți, pentru că nu o să mai semene cu nimic din ce au văzut ei în cinci sezoane la televizor. Sunt sigur că o să fie un sezon plin de surprize, de neprevăzut, dar și unul epuizant în egalã măsură!”, a declarat Radu Vâlcan la plecarea spre Republica Dominicană.

Citește și...