Radu Vâlcan, încă o dovadă de iubire pentru Adela Popescu. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

Publicat: 13/06/2019 | 12:24
Radu Vâlcan, încă o dovadă de iubire pentru Adela Popescu. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează un cuplu despre care se vorbește la superlativ în showbizul autohton. Relația celor doi este admirată și, de ce nu?, chiar invidiată, uneori. Cei doi par a se iubi la fel ca în prima zi, iar Radu Vâlcan oferă încă un argument în sprijinul acestei afirmații.

Fiecare dovadă de  iubire are valoarea ei indiscutabilă, iar partenerul sau partenera o apreciază, firește, la justa valoare. Totuși, nimeniu nu s-ar fi așteptat ca Radu Vâlcan să vină cu o astfel de surpriză. Pagina sa de instagram prezintă informații clare din acest punct de vedere. Radu este urmărit de 294 mii de oameni, în timp ce el  nu urmărește decât o singură persoană.

Misterul a fost descifrat. Radu Vâlcan nu o urmărește decât pe… Adela Popescu. Informație care, să recunoaștem, poate fi interpretată ca un argument suplimentare pentru dragostea necondiționată pe care acesta i-o poartă ”jumătății” sale.

 

De partea cealaltă a… ”baricadei”, Adela Popescu – care are și o activitate online mult mai bogată – este un pic mai curioasă, astfel că urmărește, totuși, 483 de persoane. Ceea ce, cu siguranță, nu îl deranjează pe Radu Vâlcan.

Adela Popescu a explicat de ce primul copil al cuplului poartă numele de Alexandru

Chiar Radu, soțul Adelei, a dorit ca primul născut al cuplului să poarte numele de Alexandru. Iar dezvăluirea a fost făcută, la momentul respectiv, chiar de fericita mămică.

„Numele pe care l-am ales, de fapt a fost o dorinţă a tatălui lui… pe băieţel, pe bebeluş îl cheamă Alexandru Vâlcan. E un nume care îi place lui foarte mult, i-a plăcut dintotdeauna, este şi sfânt. E un n ume necăutat, adică nu ne-am dorit ceva foarte sofisticat, dar, în acelaşi timp, are o semnificaţie aparte”, a mai spus Adela.

Citește și...