Rafa Nadal, apel public către fanii săi: „O să trecem cu bine peste această perioadă!”

Autor: Cristian P
Publicat: 22/03/2020 | 13:22
Rafa Nadal, apel public către fanii săi: „O să trecem cu bine peste această perioadă!”

Jucătorul de tenis Rafael Nadal, a ținut să transmit un mesaj de încurajare pentru compatrioții săi afectați de pandemia de Coronavirus.

La fel ca mai toți marii sportive a lumii și ibericul a făcut apel și le-a cerut fanilor său să stea în casă în această perioadă pentru a preceni răspândirea virusului COVID-19.

„În primul rând aș vrea să îmi cer scuze că nu am mai postat pentru o lungă perioadă de timp. Acestea sunt vremuri foarte grele pentru toată lumea, iar toată situația este copleșitoare pentru noi toți. O să trecem cu bine peste această perioadă. Vreau să transmit un mesaj de încurajare familiilor care suferă, celor infectați și rudelor lor, dar și oamenilor care au pierdut apropiați din cauza coronavirusului. Vă trimit un mesaj de încurajare: Este dificil să spui ceva în aceste momente grele. Pot să spun că îmi pare foarte rău și că sper ca aceste vremuri să treacă cât mai repede”, a transmis Rafael Nadal într-un clip video postat pe o rețea de sociializare.

După cum bine știți ATP și WTA au decis suspendarea tuturor turneelor programate în această perioadă, iar veștile care circulă la nivel mondial nu sunt chiar îmbucurătoare. Evident, sub semnul întrebării sunt puse și cele trei turnee de Mare Șlem care trebuiau să se mai dispute în acest an. În ceea ce privește Roland Garros-ul s-a luat deja o măsură, turneul parizian fiind amânat pentru finalul lunii septembrie. Pentru Wimbledon și US Open nu există date certe în acest moment, deciziile urmând a fi luate în funcție de evoluțiile din următoarele luni.

 

Citește și...