Raluca Bombardiera a făcut public motivul despărțirii de Victor Slav: „Mi se pare mizerabil să…” Are legătură cu Bianca Drăgușanu

Publicat: 07/06/2019 | 11:16

10 luni de zile au fost împreună Victor Slav și Raluca Silea, fără să vorbească despre relația lor, preferând să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor din showbiz. Victor Slav a fost cel care a dezvăluit că este împreună cu Raluca, iar despărțirea lor a fost învăluită în aceeași aură de discreție și mister. 

S-au vehiculat diverse ipoteze în legătură cu despărțirea dintre cei doi, niciuna dintre ele nefiind confirmată oficial. Bințeles, s-a speculat și pe subiectul Victor Slav – Bianca Drăgușanu, insistându-se asupra ideii că Victor nu a aputut și nu va putea niciodată să o uite pe Bianca. Au fost voci care au afirmat că Raluca l-a înșelat pe Victor, dar ea a negat cu vehemență, spunând că nu este capabilă să înșele pe cineva.

„Prefer să mă despart dacă îmi place altă persoană. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu îi face. Mi se pare mizerabil să înşel sau să fiu înşelată, dar asta este doar părerea mea. Nu te implica într-o relaţie dacă ştii de la început că nu poţi să fii cu omul de lângă tine. Nimeni nu ne dă timpul pierdut înapoi şi asta doare cel mai tare”, a scris Raluca Silea.

Ziua de naștere a lui Victor Slav a fost un prilej nimerit pentru ca Raluca să-i transmită acestuia un mesaj de suflet. ”La mulţi ani, Vic! Oamenii frumoşi rămân în viaţa mea pentru totdeauna”, a transmis Raluca Silea.

Raluca Silea
Citește și...