Raluca Zenga a trecut prin momente GROAZNICE! Ce a patit sotia internationalului

Publicat: 19/12/2015 | 10:55
Raluca Zenga a trecut prin momente GROAZNICE! Ce a patit sotia internationalului

Sotia fostului fotbalist si-a adus aminte de nasterea celui de-al doilea copil al sau, pe care s-a chinuit sa-l aduca pe lume timp de 14 ore!

Al doilea copil al cuplului Raluca si Walter Zenga s-a nascut in aprilie 2012, iar vedeta nu isi aduce aminte de acele momente cu placere. Mama ei a sfatuit-o sa nasca prin cezariana, dar Raluca a insistat sa nasca natural, a povestit ea intr-o emisiune tv.

raluca zenga

„Mi s-a rupt apa pe la ora 8.00 si am nascut pe la ora 10.00, a doua zi dimineata”, a povestit Raluca Zenga. Sotia lui Walter Zenga a mai relatat ca, la un moment dat, in timpul travaliului, a suferit o cadere psihica, moment in care a gasit sprijin in sotul ei si intr-o moasa. „Am cerut ajutorul unei moase cu energie foarte pozitiva care mi-a transmis foarte multa energie si sotul meu care a scos din mine toate resursele, ca sa pot sa depasesc momentul”, a mai zis Raluca Zenga.

raluca zenga

Experienta a marcat-o atat de mult incat nici nu se pune problema, deocamndata, de un al treilea copil „Am emotii sa ma gandesc inca o data la faza de sugar” a adaugat Raluca.

(Gabriel Niculescu)

Citește și...