Raluka, momente grele în izolare! „Mi-am dat seama încă o dată că urăsc singurătatea… sunt dependentă de oameni”

Autor:
Publicat: 20/04/2020 | 18:18

Izolarea poate să fie destul de grea atunci când ești singur în casă. Mai ales pentru oamenii care obișnuiau să aibă o viață extrem de activă și să fie înconjurați mereu de multă lume. Raluka este acest gen de om, iar vedeta suportă destul de greu faptul că trebuie să stea doar în casă.

Artista are o viață dinamică, iar acestă pauză pe care a fost nevoită să o ia de la toate activitățile ei a fost frumosă la început, însă acum devine din ce în ce mai greu de suportat. Ralucka urăște singurătatea și are mereu nevoie de oameni în jurul ei. Obișnuită cu scena și evenimentele mondene, vedeta așteaptă cu nerăbdare momentul în care se va putea întoarce la viața ei. (VEZI ȘI: RALUKA A “SFIDAT” IZOLAREA CA SĂ REFACĂ TANDEMUL DE LA ASIA EXPRESS. A “UITAT” DE MASCĂ ȘI MĂNUȘI, DAR ȘI-A LUAT OCHELARI DE UN VERDE FOSFORESCENT ȘI…)

 „Mi-am dat seama încă o data că urăsc singurătatea, că sunt făcută să fiu pe scenă și că nu pot să petrec foarte mult timp eu cu mine, că sunt dependentă de oameni. Da, este normal, cu toții avem nevoie de câteva zile de odihnă, dar după o lună deja nu mai e loc de atâta liniște.”, a declarat Ralucka pentru Libertatea.

Cât timp stă acasă Ralucka încercă să facă tot ceea ce îi făcea plăcere și înainte. Așa că sportul și muzica nu lipsesc din activitățile zilnice ale vedetei.  Însă chiar dacă perioada de izolare este grea , aceasta a avut timp să se gândească mai mult la ea, să se redescopere și să se întoarcă la vechile pasiuni. (CITEȘTE ȘI: RALUKA, PROBLEME CU BANII: „A TREBUIT SĂ NE ÎMPRUMUTĂM ÎN TOATĂ DEVA CA SĂ REUȘIM SĂ-L PLĂTIM…”)

„ Muzică, sport, muzică și iar sport. Dar pe lângă cele două m-am reapucat de desenat. Este o pasiune de-a mea mai veche pe care am neglijat-o. Mă relaxează tare desenul.”, a mai declarat artista, pentru sursa citată.