Rămas șomer, Răzvan Botezatu a plecat să lucreze în Germania!

Publicat: 12/11/2018 | 10:34
Rămas șomer, Răzvan Botezatu a plecat să lucreze în Germania!

Fostul prezentator de la Antena Stars a lăsat totul baltă în România și a plecat să lucreze în Germania. Decizia a luat-o după ce a fost dat afară din TV și a rămas fără venituri.  

Rămas fără bani după ce a încetat colaborarea cu Antena Stars, Răzvan Botezatu a luat rapid măsuri. El a fost nevoit să renunţe la tot ce îşi cumpărase, lipsindu-i sumele necesare pentru a-şi achita creditele pe care le luase. Mai mult, de câteva zile, el a decis să îşi părăsească job-ul pe care îl avea la atelierul Biancăi Drăguşau şi să plece din Bucureşti, spre supărarea amicei sale.

A plecat acasă la el, la Constanţa. A vorbit cu mama lui şi au decis să se ducă în Germania, să muncească acolo, cel puţin până îi expiră contractul cu Antena Stars, moment în care, în principiu, ar putea relua discuţiile cu posturi TV care şi-l doreau în emisiunile lor. Dar, în Germania, speră el, va avea alte oportuităţi, vrea să facă cursurile de limbă, a discutat deja pentru nişte apariţii în show-uri tv”, a declarat o sursă pentru wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, spun sursele noastre, Răzvan Botezatu este decis ca, în momentul în care i se va termina contractul, să povestească şi motivele pentru care au încetat apariţiile lui pe sticlă.

Devenise din ce în ce mai stresat, iar sumele de bani pe care le obţinea nu erau prea mari. De fapt, salariul lui era chiar mic, iar atmosfera de acolo, prea tensionată pentru ca el să reziste la nesfârşit”, susține aceeași sursă.