Rareș Bogdan, deloc emoționat la vestea că Liviu Dragnea îngheață în pușcărie: “E urât la închisoare? Dar când bagi mâna până la cot în banii copiilor nu e urât?”

Autor: F.R.
Publicat: 11/02/2020 | 21:05
Rareș Bogdan, deloc emoționat la vestea că Liviu Dragnea îngheață în pușcărie: “E urât la închisoare? Dar când bagi mâna până la cot în banii copiilor nu e urât?”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a răbufnit la știrea că fostul lider PSD Liviu Dragnea s-a plâns conducerii închisorii de condiţiile inumane pe care a fost nevoit să le suporte, anunță gandul.info. Astfel, liberalul l-a întrebat, pe Facebook, pe Liviu Dragnea, dacă i se pare la fel de nerezonabil că „bucureștenii să îngheațe în case din cauza protejatei sale”.

Citesc că Dragnea acuză șefii închisorii că l-au lăsat intenționat să înghețe în celulă. Zău, mă? Dar bucureștenii care îngheață în case din cauza protejatei matale? E urât la închisoare? Dar când bagi mâna până la cot în banii copiilor nu e urât?”, se arată pe pagina de Facebook a lui Rareș Bogdan.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus o plângere conducerii închisorii în care menționează că stat incarcerat în condiții inumane susținând că a fost lăsat să înghețe de frig în celulă la -15 grade Celsius, potrivit CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Se pare că în celula lui din Penitenciarul Rahova nu a funcționat căldura, însă fostul lider PSD ar susține că „A fost cu rea-credință”.

Fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis menținerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

SURSA: gandul.info

Citește și...