Ce scrie pe certificatul de deces al fiului lui Nelu Ploieșteanu

Autor: Anca Toma
Publicat: 25/04/2018 | 09:00

Soția artistului Nelu Ploieșteanu, Elena, contestă motivul din cauza căruia fiul ei s-a stins din viață și susține că Mihăiță nu a fost tratat așa cum trebuia și a fost plimbat de la un spital la altul. Femeia susține că are dovezi și că băiatul ei nu a primit tratamentul care era necesar pentru a se vindeca.

După ce termin cu tot ce trebuie pentru Mihăiţă o să spun tot ce am pe suflet, ce s-a întâmplat cu copilul meu în spital, nu a fost tratat cum trebuie. De la o simplă răceală l-am adus în coşciug. Eu am dovezi. A fost plimbat de la un spital la altul.  Pe certificatul de deces scrie stop cardio-respirator. El a murit de la o răceală tratată necorespunzător. Nu a murit de boala lui”, a spus Elena Ploieșteanu la tv.

Am sunat la trei spitale, am fost refuzată. Copilul meu trebuia să fie internat la terapie, monitorizat. Trebuia să fie la aparate, să i se vadă pulsul, oxigenul, să i se facă analize. L-a adus în ultima fază în terapie pentru câteva ore. Pe certificatul de deces scrie stop cardio-respirator. El a murit de la o răceală tratată necorespunzător. Nu a murit de boala lui”, a mai spus femeia.

De ce boală suferea fiul lui Nelu Ploieșteanu

Mihăiță s-a născut perfect sănătos, dar un vaccin făcut greșit l-a lăsat paralizat la vârsta de doar două luni. Fiul lui Nelu Ploieșteanu suferea detetrapareză spastică și encefalopatie.

„El, la o lună și jumătate, a făcut un vaccin, nu știu să vă spun ce vaccin, că era altă schemă atunci…, i-a făcut acel vaccin și-n două săptămâni n-a mai mișcat nici mânuțe, nici piciorușe… În momentul când i-a făcut acel vaccin, s-a înnegrit tot… n-am știut ce se întâmplă, l-am bătut pe spate, la funduleț, și-a revenit… dar impactul a fost atunci, nu știu cât a putut să stea așa, să nu oxigeneze creierul și… „, povestea în urmă cu ceva timp fosta soţie a lui Nelu Ploieșteanu.

Citește și...