Răzbunarea lui Denis » Astra scoate FCSB definitiv din lupta pentru titlu!

Publicat: 30/06/2020 | 10:53
Răzbunarea lui Denis » Astra scoate FCSB definitiv din lupta pentru titlu!

Astra Giurgiu s-a impus cu scorul de 3-2 (1-2) în epilogul rundei a V-a a play-off-ului Ligii 1 în fața celor de la FCSB.

„Roș-albaștrii” au condus cu 2-0 prin golurile marcate de Ovidiu Popescu (min.18) şi Dennis Man (min.29), dar Astra a avut o revenire formidabilă şi a obţinut victoria, una care o scoate practic pe echipa lui Gigi Becali definitiv din lupta pentru titlu.

Denis Alibec a fost cel care a dat semnalul revenirii astralilor, reușind în minuutl 36 să reducă diferența pe tabela de marcaj cu un gol marcat cu capul din șase metri, 1-2 fiind scorul cu care cele două formații au intrat la cabine. În repriza a doua „roș-albaștrii” au fost de nerecunsocut pe teren fiind practic o singură formație. Astra a reușit să restabilească egalitatea în minutul 52 prin japonezul Takayuki Seto (min. 52), golul victoriei giurgiuvenilor fiind marcat de nimeni altul decât Denis Alibec în minutul 80. S-a terminat 3-2 pentru Astra Giurgiu iar FCSB și-a luat definitiv gândul de la titlu, „roș-albaștrii” căzând pe locul 4 cu 27 de puncte, fiind la 9 puncte de lliderul CFR Cluj și la opt puncte de universitatea Craiova. Podiumul în Liga 1 este completat de Astra Giurgiu, formație care are 28 de puncte.

Pentru FCSB urmează un meci capital pe „Național Arena” cu FC Botoșani, formație cu care s eaflă în luptă directă pentru locul 3, ultimul care asigură prezența în Europa League. De notat ar fi că indiferent de locul pe care Astra îl va ocupa la finalul acestui sezonm nu va avea drept de participare în cupele europene, giurgiuvenii neavând licența UEFA.

Citește și...