Râzi cu lacrimi! Care e numele real al lui Nicolae Guță. De rușine, l-a schimbat

Autor:
Publicat: 20/12/2019 | 17:39
Râzi cu lacrimi! Care e numele real al lui Nicolae Guță. De rușine, l-a schimbat

A fost ținut ascuns mult timp însă numele real al manelistului a ieșit la iveală. Puțini oameni știu că Nicolae Guță este numele pe care acesta l-a ales și nu cel pe care l-a primit la nașter.(CITEȘTE ȘI: SOCRUL ANDREEI BĂLAN A SĂRIT CU UN CUȚIT LA SOȚUL VEDETEI: ”TE TAI, TE FAC FRANJURI!” PRIMA REACȚIE: ”ĂSTA NU E TATĂ!” )

În anul 2004, ”regele manelelor” a hotărât să facă o schimbare importantă în viața s-a, să renunțe la numele pe care îl avea. Schimbarea a fost făcută legal, cu acte. Numele real al artistului nu a fost luat nici de copiii săi.(VEZI ȘI: CAZ SCANDALOS LA O NUNTĂ DIN BĂILE HERCULANE LA CARE A CÂNTAT NICOLAE GUȚĂ! DE CE AU DAT INVITAȚII PLICURI GOALE CELOR DOI MIRI)

Nicolae Guță vine din Petroșani, mama s-a era ghicitoare, iar tatăl făcea bișniță, iar numele de familie sub care se reuneau toți era ”Linguraru”. Manelistul nu a fost mulțumit de el, așa că a renunțat la  Linguraru și l-a înlocuit cu Guță, numele de scenă sub care se consacrase deja.

Nicolae Guță nu vrea să mai apară la TV

Nicolae Guță este cel mai bogat manelist din România iar pe lângă muzica pe care o produce, el a intrat în atenția publicului larg prin aparițiile constante la tot felul de emisiuni televizate. Însă în ultima perioadă acesta s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a concentrat doar pe muzică.

„Nu am mai apărut pentru că nu îmi permite timpul, pentru că muzica, în spatele muzicii și în spatele succesului se ascunde o muncă extraordinară, cei care ne ascultă știu partea frumoasă. Muzica pentru mine e mai presus decât familia mea, muzica m-a făcut mult mai inteligent, m-a făcut să le văd pe toate cu alți ochi, cu altă inimă”, a declarat manelistul la „Agenția VIP”.