Râzi cu lacrimi! Dan Badea și-a fotografiat soția, din greșeală, cu un sân pe afară

Publicat: 19/01/2020 | 13:44
Râzi cu lacrimi! Dan Badea și-a fotografiat soția, din greșeală, cu un sân pe afară

Dan Badea și soția sa s-au cunoscut la Vama Veche, iar relația de iubire dintre ei a fost una fulminantă, de la bun început. Cei doi se aflau în vacanță, iar Dan Badea a și declarat, la un moment dat, că erau ”momentul și locul potrivite”.

Amintirile lui Dan Badea au rămas vii, iar vedeta recunoaște că totul a fost ”pe repede înainte”. A cerut-o în căsătorie pe Mădălina, pasul cel mare a fost făcut, iar în viața lor a apărut și micuțul Arias.  „Eram în vacanță și am simțit că erau momentul și locul potrivite. Noi vorbeam cam la 3 luni de când ne-am cunoscut despre copil și casă, dar cererea a fost făcută după un an și jumătate. Știu că o să pară ca în filme, dar am simțit asta în momentul în care am văzut-o în acea seară în care ne-am cunoscut în Vama Veche. Ne simțim cu adevărat împliniți acum. Nu simțim că ne lipsește ceva din viața de cuplu. Vacanțele care ne plac mult acum le vom face împreună cu Arias”, a declarat Dan Badea pentru libertatea.ro.

Spune că soția i-a luminat viața și că este ”miezul vieții” lui, așa că a dorit să-i facă și o fotografie în care apare ținându-ul pe micul Arias în brațe. O soție fericită și… un pic dezgolită, fiindcă jucăușul băiețel a tras un pic de cămășuța de noapte, iar sânul drept al mămicii era cât pe ce să dea pe-afară.

EA mi-a luminat viata si mi-a fost sprijin si bucurie! EA mi-a dat incredere si m-a facut fericit! EA este miezul vietii mele! Azi este ziua EI! LA MULTI ANI !!!”, a scris Dan Badea în dreptul respectivei fotografii.

Soția lui Dan Badea, alături de ”minunea” familiei

Dan Badea: ”Mă resetez, mă încarc, am un scop!”

Bucuria de a fi tătic l-a transformat radical pe Dan Badea. Iar vedeta mărturisește că trăiește o senzație cu totul aparte, simțind că de-abia acum înțelege viața cu adevărat.

Lăsând orice glumã la o parte, am senzaţia că abia acum a început viaţa. Viaţa alături de Arias este o binecuvântare, o surpriză permanentã. Nu te pregăteşte nimeni pentru ce va urma, indiferent câte filme vezi, ce citeşti sau câţi prieteni cu copii îţi spun ce o sã te aştepte. Când ajung acasã după o zi întreagã de filmãri la iUmor, cum se întâmplă în această perioadă, oricât aş fi de oboşit, mã resetez, mã încarc, am un scop!”, a mărturisit Dan Badea.

Citește și...