Râzi cu lacrimi! Gestul vulgar făcut de o elevă ieri, în poza de grup, în prima zi de școală

Autor:
Publicat: 15/09/2020 | 08:31
Râzi cu lacrimi! Gestul vulgar făcut de o elevă ieri, în poza de grup, în prima zi de școală

Prima zi de școală a debutat ieri, pentru sute de mii de elevi care s-au reîntors la sunetul clopoțelului. O elevă a devenit de-a dreptul virală în social media, după ce a făcut un gest vulgar, în fotografia de grup a clasei.

O elevă a făcut înconjurul internetului ieri, după ce a făcut un gest vulgar, în fotografia cu clasa. În imaginea respectivă, micuța apare alături de colegii săi, dar și de învățătoare, însă, aflată în prim-plan, eleva a profitat de acest lucru și a șocat pe toată lumea.

Mai exact, copila își arată, cu mândrie, degetul mijlociu, în mulțimea de copii, deși în spatele ei se află învățătoarea, dar și ceilalți colegi ai săi, aproape toți cu buchete de flori în mână.

Fotografia cu pricina a devenit virală în social media și a fost postată pe mai multe grupuri. Comentariile internauților au făcut și ele înconjurul Facebook-ului.

„Cea mică, în prim plan , este purtătorul de cuvânt al tuturor. Nu puteau râde, nici căsca, nici strănuta, nici scărpina ,era pericol de infectare!
Ei ca ei…dar så vezi doamna invatatoare ce se bucura de atatea flori
Dragoste și iubire de școală cum rar am văzut” sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți, la fotografia cu pricina.

Cum s-a îmbrăcat o elevă luni, la redeschiderea școlilor

Anul școlar a început ieri diferit față de ceilalți ani, din cauza pandemiei de coronavirus. Elevii s-au prezentat în fața sălilor de clasă fără flori, așa cum făceau în alți ani, cu masca de protecție la purtător și cu uniforma corespunzătoare. Cu toate acestea, nu toți au ținut cont de ținuta obligatorie, așa că o fetiță de la Liceul Tudor Vianu din București a uimit pe toată lumea cu ținuta aleasă.

O elevă de la Liceul Tudor Vianu din Capitală și-a uimit colegii cu outfit-ul ales în prima zi de școală. Micuța nu a ținut cont de uniformă și nici de ținuta serioasă, ci s-a îmbrăcat colorat, într-o fustiță din tulle, tip tu-tu, de culoare roz și cu aplicații florale, a purtat sandale în picioare, părul prins, masca de protecție la locul ei și o cămașă neagră.