Răzvan Botezatu, transformare incredibilă după ce a slăbit 14 kilograme: “Mâncam ca un porcușor”

Publicat: 29/07/2018 | 14:32

Răzvan Botezatu și-a surprins plăcut fanii astăzi, după ce a dezvăluit una dintre reușitele sale din această vară. Cunoscut și pentru relația apropiată pe care o are cu Bianca Drăgușanu, prezentatorul TV a mărturisit că a câștigat o bătălie importantă în lupta împotriva kilogramelor în plus. El a spus cât a slăbit și i-a îndemnat pe susținătorii lui să aleagă un stil de viață sănătos. Ba chiar mai mult, el s-a oferit să-i ajute și le-a spus să-i trimită mesaje în privat.

Răzvan Botezatu a slăbit 14 kilograme

În mai puțin de două luni, Răzvan Botezatu a reușit să slăbească 14 kilograme. Astfel, de la o greutate de 106 kilograme, el a ajuns să aibă 92 și e decis să nu se oprească din războiul acesta. În plus, vrea ca viața lui să se schimbe total și să aleagă un stil sănătos de a mânca și trăi.

“-14 kg! Alege un alt stil de viață! #happy #slăbit #love #life #dietă”, a scris Răzvan Botezatu pe rețelele de socializare. Mesajele pozitive nu au întârziat să apară. “Felicitări!? Ține-o tot așa!??” e unul dintre comentariile lăsate de fanii săi.

La începutul acestei luni, carismaticul moderator TV a împărtășit fanilor că a reușit să dea jos aproape 10 kilograme în doar o lună. El a făcut public un colaj cu trei fotografii în dreptul căruia a mărturisit că mânca foarte mult, iar reguli în alimentație lui nu existau.

“Am reușit să slăbesc în decurs de o lună și jumătate aproximativ 10 kg. Mâncam ca un porcușor, iar alimentația mea era un haos! Acum mă simt mult mai bine și sunt în formă. În sfârșit pot să port orice fără ca să-mi mai ascund burta! ? detalii în mesaj ?”, a scris prezentatorul pe pagina lui de Facebook la începutul lunii lui cuptor.

Răzvan Botezatu prezintă matinalul de la Antena Stars. Sursa foto: Facebook.
Citește și...