Răzvan Ciobanu, înmormântat fără slujbă? Declarație-șoc a unui preot: ””Apartenența sa departe de Cristos nu ne permite”

Publicat: 30/04/2019 | 12:22

Moartea lui Răzvan Ciobanu a dat naștere nu numai unor ipoteze legate de ceea ce s-a petrecut cu doar câteva minute înainte de impactul violent, ci și unor controverse legate de slujba de înmormântare.

Este știut faptul că Răzvan Ciobanu nu era atras ”de cele sfinte”, însă nu ar fi singurul caz, din acest punct de vedere. Foarte mulți oameni nu merg la biserică, preferând să poarte credința în suflet. Răzvan Ciobanu ar fi spus, de mai multe ori, că nu este/nu se simte fiul lui Dumnzeu, iar astfel de declarații – ieșite acum la lumină – i-au deranjat pe unii dintre reprezentanții Bisericii.

„Apartenența sa departe de Cristos nu ne permite să oficiem slujbe de înmormântare. Răzvan Ciobanu a declarat în repetate rânduri că nu este fiul lui Dumnezeu și biserica nu-i poate fi alături. Cu toate acestea regretăm pierdea lui și sperăm ca Dumnezeu să-l ierte pentru păcatele pământești”, a spus preotul pentru huff.ro.

Citește și: CUTREMURĂTOR. RĂZVAN CIOBANU, SMS ÎNAINTE DE MOARTE: ”NU ȘTIU…”

”Cei abilitați să decidă într-o eventuală situație de acest gen sunt cei de la Arhiepiscopia Bucureștilor”

Un oficial din partea Patriarhiei Române a declarat că ”lucrurile trebuie să se întâmple în liniște”. Apoi a adăugat că Arhiepiscopia Bucureștilor se va ocupa de o astfel de situație.

“Este un moment greu pentru familie, e de bun simț ca ea să fie lăsată în pace să se ocupe de ceea ce înseamnă înmormântarea. E o tragedie, era un om tânăr. Dacă vor apărea probleme, abia apoi se poate discuta. Lucrurile trebuie să se întâmple în liniște. Cei abilitați să decidă într-o eventuală situație de acest gen sunt cei de la Arhiepiscopia Bucureștilor”,a declarat un oficial din partea Patriarhiei pentru Fanatik.ro.

Citește și: MAMA LUI RĂZVAN CIOBANU, PRIMUL MESAJ DUPĂ CE ȘI-A VĂZUT FIUL ÎN SICRIU. “VĂ ROG DOAR SĂ…”

Citește și...