Răzvan Marin rămâne sub comanda lui Isăilă la under 21!

Publicat: 13/11/2017 | 07:00
Răzvan Marin rămâne sub comanda lui Isăilă la under 21!

Mijlocaşul lui Standard Liege, Răzvan Marin nu va reveni la naţionala de seniori pentru amicalul cu Olanda de mâine, de la Bucureşti de pe „Naţional Arena”. Trimis la echipa de tineret din cauza problemelor de lot ale lui Daniel Isăilă, mijlocaşul va fi lăsat la selecţionata Under 21 şi la importantul meci contra Ţării Galilor de mâine, de la Bangor.

Cei doi selecţioneri, Cosmin Contra şi Daniel Isăilă, au decis ca mijlocaşul în vârstă de 21 de ani să rămână la lotul de tineret.

„Sunt la fel de onorat să joc la naţionala Under 21 ca şi la prima reprezentativă. Mă gândesc deja la partida următoare, ne aşteaptă un meci dificil în Ţara Galilor, însă mergem acolo să câştigăm şi să ne apropiem şi mai mult de Euro 2019”, a declarat Răzvan Marin pentru site-ul oficial frf.ro.

Convocat de Contra pentru meciurile amicale cu Turcia şi Olanda, Marin a ajuns la naţionala de tineret după accidentările lui Mario Dulca şi Dragoş Nedelcu.

Fotbalistul format de Academia Hagi şi vândut de Viitorul la Standard Liege, în ianuarie, pentru 2,4 milioane de euro, a fost integralist în partida de vineri de la Ovidiu, România – Portugalia 1-1.

Naţionala de tineret conduce grupa a opta a preliminariilor Euro Under 21, cu 11 puncte după cinci meciuri, urmată de Bosnia, nouă puncte, Elveţia, şapte puncte, Ţara Galilor, şase puncte însă cu un joc mai puţin disputat şi Portugalia, patru puncte însă cu două meciuri în minus.

Ţara Galilor – România va avea loc mâine, de la ora 20:00, la Bangor.

 

Cristi P.

 

Citește și...