Răzvan Simion face lumină! Ce zice de nunta lui Dani Oțil și de ”nașul Bobonete”

Publicat: 12/07/2019 | 08:54
Răzvan Simion face lumină! Ce zice de nunta lui Dani Oțil și de ”nașul Bobonete”

Mihai Bobonete este ”capul răutăților”! De la el a plecat totul privind nunta lui Dani Oțil. Dar este oare adevărat? Răzvan Simion a făcut primele declarații despre nunta colegului său de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’.

Un comentariu al lui Mihai Bobonete a condus la o așa-zisă nuntă pe care Dani Oțil urma s-o facă. Și, când toată lumea a crezut că Dani scapă de burlăcie, iar Gabriela Prisacariu va deveni doamna Oțil, Răzvan Simion a venit cu adevărul! Nu va fi nicio nuntă, iar Mihai Bobonete nu este nașul lui Dani Oțil, scrie VIVA!.

”S-a discutat în redacție și a fost foarte interesant să vedem o știre făcută dintr-un comment, nici măcar dintr-un post. E foarte interesantă evoluția asta. Cred că a greșit filiația, gradele de rudenie, Bobo. A vrut să-i spună ‘Da, moșule’, pentru că Dani este moșul băiețelului său. Nu e nașul, ci este cel care l-a dat la grindă cum se zice.  A fost interesant cum s-a făcut o știre dintr-un comment, acum mai urmează să se facă o știre dintr-un like. Dacă iese o știre și din chestia asta, înseamnă că trebuie să fim atenți și cu like-urile. Eu privesc mai detașat lucrurile”, a declarat Răzvan Simion, pentru VIVA!.

Cum ”l-a însurat” Bobonete pe Dani

Dani Oțil a postat un mesaj pe rețelele de socializare, iar Mihai Bobonete i-a răspuns. ”Pentru că ne știm de când mâncam cârnăciori în bucătăria lui minusculă… Pentru că jucăm fotbal uneori… Pentru că am leșinat de râs şi când avea o țeavă în plămân, în spital… Pentru că venea la Neatza şi ne încărca pe toţi ca o baterie externă… Pentru că ia râsul în serios…”, a afirmat Dani Oţil, referindu-se la prietenul său, Bobonete. Actorul a reacţionat imediat: ”Mulţumesc, finule!”.

Citește și...