RB Salzburg promite o nouă umilinţă campioanei României!

Publicat: 24/08/2017 | 13:08
RB Salzburg promite o nouă umilinţă campioanei României!

După ce au învins cu 3-1 în manşa tur disputată la Ovidiu campioana României, în play-off-ul Europa League, austriecii de la RB Salzburg promit o nouă umilinţă astăzi echipei lui Gică Hagi.

Deşi echipa sa este aproape 100% calificată în grupele EL, Marco Rose, antrenorul lui Salzburg a declarat că le va cere elevilor săi să dea totul în meciul din această seară de la ora 20:00 şi să obţină o victorie la fel de categorică ca cea din tur. 

„Suntem într-o situaţie bună şi vrem să profităm de acest lucru. Asta înseamnă că trebuie să fim foarte concentraţi şi hotărâţi în faţa unei echipe bune, cu jucători puternici individual, în special în atac. Avem nevoie de încă o prestaţie foarte bună dacă vrem să ne realizăm obiectivul de a ajunge în grupe. Vom încerca din nou să ne facem jocul, nu are sens pentru noi să încercăm doar să menţinem avantajul din meciul tur. Vrem un rezultat la fel de categoric ca acela din meciul tur, în care am controlat FC Viitorul, o echipă foarte bună, timp de 90 de minute. Meciul începe cu 0-0 şi se încheie odată cu fluierul final, aşa trebuie să îl abordăm. Avem o echipă cu o calitate atât de bună încât avem nevoie să partcipăm în Liga Europa pentru a progresa”, a declarat Marco Rose.

Săptămâna trecută, la Ovidiu, în prima manşă a play-off-ului Europa League, RB Salzburg s-a impus în faţa campioanei României cu 3-1. 

 

Autor: Cristi P. 

Citește și...