Reacția acidă a Simonei Gherghe după ce primarul general al Capitalei a anunțat că se închid școlile din cauza vremii

Publicat: 25/02/2018 | 18:55
Reacția acidă a Simonei Gherghe după ce primarul general al Capitalei a anunțat că se închid școlile din cauza vremii

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a comentat pe rețeaua de socializare, reacțiile răutăcioase ale celor care au acuzat-o pe Gabriela Firea că a închis școlile din cauza vremii.

„Va vine sa credeti sau nu, mai sunt si copii care merg la scoala sau la gradinita cu autobuzul/microbuzul sau troleibuzul. De ce sa nu-i chinuim un pic, doar asa ca nu ne convine noua decizia asta cu inchisul scolilor? Pai ganditi-va, orasul se blocheaza daca ploua oleaca, daramite daca-i da cu zapada si viscol…

Trafic blocat, asta inseamna ca astepti cu orele in statiile de autobuz, la -10 grade. Si nu, n-are legatura cu ce-am trait noi acu’ treizeci de ani. Nu era nici aglomeratia asta, si nici nu mergeau copiii la scoli departe de casa. Asa ca hai sa ne gandim si la astia mici, inainte sa injuram pe facebook.

Si inca ceva. Citesc argumentul ca “n-avem cu cine lasa copilul acasa”. Dar daca asta mic se imbolnaveste (de obicei peste noapte), cu cine il lasam? Il trimitem bolnav la scoala/gradinita? Sau boala vine cu preaviz?”, a scris Simona Gherghe, pe pagina sa de socializare.

Firea a convocat Comandamentul de iarnă!

După ce meteorologii au anunțat în această dimineață că trei sferturi din România e sub cod portocaliu de ger, dar și unul galben de viscol și ninsori, primarul general a Capitalei a convocat Comandamentul de iarnă pentru duminică, la ora 12,00. De asemenea, Gabriela Firea a anunțat că școlile din București vor fi închise în primele zile ale săptămânii care urmează. În urma şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, reprezentanţilor Prefecturii Constanţa au anunțat că în nicio școală din județ nu se fac mâine cursuri.