Reacția Simonei Halep, după atacul lui Vecerdea la Ion Țiriac: ”Este singurul om care…”

Publicat: 05/11/2019 | 17:37
Reacția Simonei Halep, după atacul lui Vecerdea la Ion Țiriac: ”Este singurul om care…”

Ion Țiriac a fost ales, în iunie, anul acesta, președinte al Federației Române de Tenis, cu 32 de voturi obținute. Doar că a fost contestat, chiar în instanțe, de Marius Vecerdea, unul dintre cei cinci candidați. Mai mult, MTS refuză finațarea FRT. Simona Halep a reacționat, pe pagina de socializare, sărind în apărarea lui Țiriac.

”Zilele trecute, noi, jucătorii, am citit o știre prin care cineva anunța un succes triumfător al unei noi întârzieri la procedura de recunoaștere a noului președinte al Federației Române de tenis, Dl Ion Țiriac. Noi știm că aceste alegeri au fost democratice și avem convingerea fermă că, la ora actuală, Ion Țiriac este singurul om care nu poate fi suspectat de vreun interes cu privire la conducerea tenisului din România.

CITEȘTE ȘI: RĂZBOI TOTAL! SORANA CÂRSTEA PUNE TUNURILE PE VECERDEA ȘI PE MTS: ”PROIECTELE PENTRU COPII ȘI JUNIOR SUNT …”

Cu toate astea, noi nu înțelegem de ce Ministerul Tineretului și Sportului refuză în continuare să finanțeze Federația Română de Tenis. Această finanțare nu este pentru noi, este pentru activitatea de zi cu zi a Federației și în special pentru toate acțiunile dedicate juniorilor și tinerilor jucători de tenis. Suntem oricum în ceasul al 12-lea, la un nivel scăzut al întregului sport din România și, cu toate astea, ministerul refuză să finanțeze o Federație pentru că cineva contestă în instanțe în permanență acțiunile Federației. Nu înțelegem cum s-a ajuns în această situație și de ce nimeni nu ia o hotărâre sau o poziție față de toate aceste probleme.”

Citește continuarea pe prosport.ro.

 

Citește și...