Reactia tulburatoare a tortionarului Visinescu la intrebarea „Regretati crimele?”! „Macelarul” de la Ramnicu Sarat tremura, dar…

Publicat: 28/04/2015 | 00:29

Este vinovat pentru cela mai tulburatoare crime din lagarul de la Ramnicul Sarat si in prezent este acuzat de genocid si crime impotriva umanitatii.

Desi are 89 de ani, si aparent inspira mila, fiind usor de confundat cu un bunic,in ochii tortionarului inca se mai citesc ganduri diabolice.

La prima vedere, pensionarul Visinescu parea un
La prima vedere, pensionarul Visinescu parea un „bunicut”

Cu pasi extrem de mici, tremurand din toate incheieturile, Alexandru Visinescu are la 89 parte de ce detinutii pe care ii avea „in grija” nu au avut parte niciodata. Imbracat la costum, cu o palarie care ii lasa fruntea descoperita, comandantul penitenciarului Ramnicul Sarac isi ingrijeste sanatatea la Centrul medical de diagnostic si tratament ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu”.

Cand este intrebat de genocidul pe care l-a comandat, privirea i se transforma intr-una de criminal
Cand este intrebat de genocidul pe care l-a comandat, privirea i se transforma intr-una de criminal

Dupa mai multe zeci de minute in centrul medical care apartine Ministerului de Interne, tortionarul Visinescu si-a inceput lungul drum spre casa…pe jos! Foarte atent pe unde paseste, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicul Sarat are parte de un moment penibil, chiar in plina strada.
_______________________

CITESTE SI:

Comandantul Visinescu a devenit agent! De circulatie! Tortionarul si-a luat uniforma si a oprit traficul din centrul Capitalei!

Incursiune fara precedent in viata tortionarului Visinescu! Ce face acum “macelarul” de la Ramnicu Sarat

_______________________

Tortionarul Visinescu a fost gasit vinovat pentru crime impotriva umanitatii
Tortionarul Visinescu a fost gasit vinovat pentru crime impotriva umanitatii

Acestuia i se slabeste cureaua de la pantaloni, iar tremuratul mainii cu care a schilodit atatia detinuri, printre care s-ar fi numarat si Corneliu Coposu, ii da mari batai de cap, pana reuseste in final sa porneasca din nou la drum. Confruntat de paparazii Cancan.ro si intrebat daca regreta cele intamplate in penitenciar in perioada comunismului, acestuia „i s-au incetosat ochii, pur si simplu se transformase. L-am simtit ca vrea sa ma loveasca, sa ma puna la punct, dar s-a abtinut la inceput…probabil si-a dat seama ca nu mai poate la aproape 90 de ani sa rupa oase cum facea cand era comandant la Ramnicul Sarat. A inceput sa dea din maini si sa urle sa il las in pace”, declara paparazzi-ul care a realizat materialul video.

Tortionarului i-ai cazut pantalonii in plina strada
Tortionarului i-ai cazut pantalonii in plina strada

Cu dusmanie in voce, cel acuzat de crime impotriva umanitatii si de genocid a scrasnit printe dinti un raspuns tulburator „Nu regret!”, apoi a inceput sa dea isteric din maini, tarandu-si pasii spre casa si stringand „Lasati-ma in pace!”.

Cine a fost Alexandru Visineascu

Fost comandant al Penitenciarului de la Ramnicu Sarat, Alexandru Visinescu este acuzat de sub aspectul savarsirii de infractiuni contra umanitatii. Astfel, in vara acestui an, acesta a fost trimis in judecata de catre Procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Printre zecile de victime ale tortionarului se numara si Corneliu Coposu.

Ianis Popescu

Citește și...