Acasă » Știri » Reactia unui sofer somer, vinovat de un accident rutier: „Vrei sa vezi un elefant? Uite-i urechile!Vrei sa-i vezi si trompa?”

Reactia unui sofer somer, vinovat de un accident rutier: „Vrei sa vezi un elefant? Uite-i urechile!Vrei sa-i vezi si trompa?”

De: Cancan 12/11/2015 | 11:14
Reactia unui sofer somer, vinovat de un accident rutier: Vrei sa vezi un elefant? Uite-i urechile!Vrei sa-i vezi si trompa?

Cel mai haios politist, brasoveanul Marian Godina, a spart topurile cu o povestire plina de haz si pigmentata cu...cuvinte obscene. Godina a reprodus extrem de fidel negocierile intre partile implicate intr-un accident rutier, dupa o sicanare in trafic.

Povestea fost relatata, cu mult umor, de Marian Godina, pe blogul sau http://mariangodina.ro/

„Un om inteligent nu te va sicana niciodata in trafic, cel putin nu intentionat. Poate gresi, poate fi o clipa de neatentie sau orice alt motiv. Omul destept te va face sa intelegi ca isi cere scuze, va pune in functiune avariile, te va saluta ( fara sa ridice ambele maini de pe volan, ca iar nastem polemici), etc.

Ce avem de facut, atunci cand ne sicaneaza cineva in trafic? Am stabilit inca din prima fraza ca omul e prost. Acum avem variante: sa-i aratam ca suntem la fel ca el sau chiar ca il intrecem. Daca alegem varianta asta, putem sa ii franam brusc in fata, sa claxonam, sa-i aratam vreun deget, sa deschidem geamul si sa-l scuipam ori sa aruncam spre el cu vreun obiect nefolositor de prin masina. Putem incerca chiar sa-l blocam iar dupa ce il determinam sa opreasca, sa coboram la el. Atentie, la momentul asta, stim despre el doar ca e prost. S-ar putea, insa, sa aflam si alte lucruri despre el : ca e vreun luptator de K1 usor iritat, vreun boxer cam nervos, vreunul care are obiceiul sa conduca cu sabia langa el…etc.

 

marian godina

Din fericire, mai avem o varianta disponibila. Sa-l ignoram, eventual chiar sa ne cerem noi scuze si sa-l salutam pe bizon. in cele mai multe cazuri, asta il face pe berbec sa cedeze si sa o ia ca pe o victorie. Desi noi stim deja ca e prost, el nu stie asta, asa ca orice mod de a-l face sa inteleaga ca nu are dreptate, ar fi o risipa de energie.

Am facut aceasta introducere, amintindu-mi de un accident rutier.
Un A6 facut zob si o “1310” praf. Cativa stalpisori metalici culcati la pamant. Multimea de curiosi, prezenta. Protagonisti : un om la 40 de ani, imbracat bine, cu un tricou roz, mulat pe burta, geaca cu gluga cu blanita faina, lant galben la gat. Nu se vedea de geaca, dar as fi bagat mana in foc ca pe spatele tricoului era imprimata o suma de bani, in dolari, desigur. Dupa cum ati realizat, era soferul de A6. in coltul celalalt al ringului, era Dorel. imbracat modest, cu niste blugi moscosi si cu tigara in gura. Mirosea a benzina si avea mainile murdare. Cine a avut 1310 stie ca se intampla des sa ajungi acasa mirosind a benzina si cu mainile murdare, asta daca nu cumva foloseati manusi cand scoteati jiclorul pentru a sulfa in el. Ca de…era benzina proasta.

Am calmat spiritele, ne-am lamurit ca nimeni nu are nevoie de ingrijiri medicale si am incercat sa ne facem o idee despre ce se intamplase.

-Ce sa se-ntample? Mergeam linistit pe banda doi, cand a venit asta, cu rabla lui, drept in mine si m-a impins in stalpi. Masina mea e varza si maine avea programare la rar, sa-i fac autentificarea, abia am luat-o.

 

 

dacia 1300

-Lasa ba, ca si a mea era programata la RABLA. Ce le mai duc acum? Imi dai tu alt voucher? Gasisem sa-l dau cu douaj de milioane. Acum mai iau p…a !

-Va rog sa vorbiti frumos si pe rand.

-Eu v-am zis ce am avut de zis. Oricum o sa vina si avocatul meu si o sa vina imediat. L-am sunat si i-am zis ce am facut.

-Suna-l si pe tac-tu si spune-I ca mai bine facea una mica in loc sa faca un prost.

I-am atras inca o data atentia lui Dorel sa vorbeasca frumos.

-Pai ma enerveaza asta cu avocatul lui cu tot. Va zic eu ce-a fost, mie nu-mi trebuie avocat si nici nu sun pe nimeni. Oricum dracu stie pe unde mi-a sarit telefonul ala, si-asa era un raci. Masina asta o duc poimaine la programul ala rabla, sa iau si eu ceva pe ea. in seara asta, am zis sa mai dau o tura, asa ca de despartire. Am ajuns la semafor si am dat de boul asta, eram in paralel cu el. Ambalam masina ca o gasise dracii si nu statea la ralanti nici s-o f….i.

-Vorbeste frumos !

-Ma scuzati. No…eu ambalam masina ca nu statea la ralanti nici s-o…asa…iar prostul ala ranjea fasolea la mine. Normal ca m-au luat dracii. Cand s-a facut verde, i-am luat fata. Nu stiu cum sa va zic frumos, eu asa vorbesc…am facut si ceva facultate vreo cativa ani si no…acolo asa se vorbeste.

marian godina

 

-Spune cu cuvintele tale, dar fara sa injuri.

-Ce sa mai frate, am plecat de la semafor bine, l-am lachit rau, i-am dat ceata la nepot, stii cum s-a dus dacioara mea? Mai ca nu-mi mai venea s-o dau. Fraierul a vazut ca i-am dat cu umilire si s-a umflat la mine. M-a depasit si cand a ajuns in fata mea a pus frana brusc. Noroc ca am reflexe bune, am facut trei-patru pedale si am oprit exact la tanc. Mi-a facut asa tot drumul. Am prins momentu’ si m-am bagat sa-l depasesc. Chiar voiam sa ma duc in treaba mea, sa-l las pe fraier, dar cand am ajuns in dreptul lui, sclavoiul a deschis geamul si mi-a aratat…cum se zice? Sa nu ziceti ca iar vorbesc urat…

-Ti-a aratat semne obscene…

-Asa, asa…mi-a aratat semne d-alea…obscene. Nu era asta bai…hai ca imi arati m……nu ma supar, dar cand l-am auzit ca-si baga p…n mama…mi-am luat foc rau. Toate pana la mama. Am vazut negru in fata ochilor si am tras cat am putut dreapta de volan. Cand i-am f…t una, drept in stalpii aia s-a infipt, cat e masina lui de balena.

-Si daca erau pietoni pe trotuar?

-Eee…pai bai Gimmy Trancan, tu crezi ca ninge pe mine? M-am gandit la asta inainte si m-am uitat sa vad daca e careva. M-am gandit pana si la prostan, stiam ca nu pateste nici pe dracu’, ca are airbag-uri, alea alea…suntem dotati.

-Dar la tine te-ai gandit?

-Logic ! Eu m-am tinut de volan cat am putut, nu vezi ca n-am nicio zgarietura? Le am pe astea de pe maini doar, le zice smenuri, le-am facut la zbarna.

-Alcool ai baut?

-Am bagat doua paharele, cat sa-mi reglez jocul din volan, recunosc. Oricum imi pui tata aia in gura, la ce sa manc bors?


A lucrat lobont…dar m-au dat afara…luam prea multe goluri, intelegi tu…

 


Aici a intervenit avocatul celuilalt sofer, care ajunsese intre timp:
-Ne va despagubi asigurarea lui, daca este baut?

Dorel incepuse sa rada.

-Ba, tu esti avocat? Pai tu esti la fel de prost ca si clientul tau. Io de juma de ora mananc c…t aici ca duceam masina la remat si tu intrebi daca te despagubeste asigurarea.

 

marian godina

-Adica nu are asigurare?

-Ba daaaaa ! sapte asigurari are ! I-am facut la mai multe, ca sa fiu sigur ca te despagubeste pe tine. Aaa…si are si d-aia casco. Casc-o tu ca ti-o dau eu.

Desi Dorel vorbea ca la usa cortului si aveai nevoie de dictionar de termini argotici ca sa-ntelegi tot ce spunea, avocatul pastra acelasi ton oficial.

-Nu este nicio problema, va vom da in judecata. Este in regula. Sunteti angajat undeva ?

-Am fost. Am lucrat lobont, dar m-au dat afara.

Nu mi-am putut abtine curiozitatea si l-am intrebat :

-Cum adica ai lucrat lobont?

-Adica portar. Stateam de paza la o firma, dar nu cu acte.

-Si de ce te-au dat afara?

-Sa zicem ca…luam prea multe goluri…intelegi tu ce vreau sa spun…

Am mers la sediu, unde am intocmit toate actele necesare, Dorel nu a fost de luat sange, a avut alcoolemie doar de contraventie.

Dupa ce am terminat, am coborat cu totii din birou. Avocatul a tinut sa-i spuna inca o data lui Dorel ca il vor da in judecata.

-Domnule avocat, vreti sa vedeti un elefant?

Dorel si-a intors buzunarele de la pantaloni pe dos (goale desigur) si acum ii atarnau pana aproape de genunchi.

-Io-te elefantul ! astea-s urechile. Da-ma in judecata si o sa ii vezi si trompa.”

(Gabriel Constantinescu)
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York și la Paris!”
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta:
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...