Real Madrid, calificare triumfală în finala Super Cupei Spaniei!

Autor: Cristian P
Publicat: 09/01/2020 | 11:02
Real Madrid, calificare triumfală în finala Super Cupei Spaniei!

Real Madrid este prima semifinalistă a acestei ediții a Super Cupei Spaniei. La turneul în patru care se dispută în această perioadă în Arabia Saudită, „galacticii” au trecut clar în prima semifinală de Valencia, scor 3-1.


Biletul Zilei » Suntem de neoprit » Setați pe „verde” în această săptămână!


Echipa lu Zidane a confirmat forma bunăă pe care o traversează, fiind la ora jocului cu „liliecii” fără eșec în ultimele 10 meciuri. Cu toate că Zidane a început duelul fără Eden Hazard, Gareth Bale, Karim Benzema, Marco Asensio, Marcelo și James Rodriguez, „galacticii” au arătat forță, demonstrând că sunt din nou pe drumul cel bun sub comanda lui Zidane.

Victoria „galacticilor” s-a conturat încă din prima repriză grație reușitelor semnate de Toni Kroos (min.15) și Isco (min. 39), 2-0 fiind scorul cu care cele două echipe au intrat la cabine. Luka Modric, cu un exterior din interiorul careului, a dus scorul la un neverosimil 3-0 în minutul 65 pentru ca Dani Parejo să semneze golul de onoare al „liliecilor” în minutele de prelungire dintr-un penalty acordat în urma consultării VAR-ului.

Calificată în ultimul act al competiției, echipa lui Zidane așteaptă acum răspunsul Barcelonei, care va avea cu siguranță un meci cu mult mai greu în fața celor de la Atletico. Cea de-a doua semifinală a Super Cupei Spaniei dintre Barcelona și Atletico Madrid va avea loc astăzi de la 21:00, iar fanii au speranțe pentru un „El Clasico” la Jeddah.

 

Citește și...