Biletul Zilei » Suntem de neoprit » Setați pe „verde” în această săptămână!

Autor: Cristian P
Publicat: 09/01/2020 | 10:41
Biletul Zilei » Suntem de neoprit » Setați pe „verde” în această săptămână!

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Pentru astăzi vom miza pe fotbal și hochei, ținta fiind cel de-al patrulea „verde” consecutiv al săptămânii.


Cele mai bune analize, pronosticuri sportive și bilete de pariuri le găsești zi de zi pe pariuri1x2.ro.


Primele două selecții de pe Biletul Zilei vin din fotbal.

Pentru prima selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Peninsulă unde are loc duelul dintre Torino și Genoa, meci care va deschide faza optimilor de finală a acestei ediții a Cupei Italiei. Oaspeții sunt angrenați în lupta pentru evitarea retrogradării în Serie A, motiv pentru care mai mult ca sigur vor sacrifica cupa. În aceste condiții, pariem că echipa gazdă se va califica în faza următoare.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Arabia Saudită unde în această perioadă este în plină desfășurare Super Cupa Spaniei. În cea de-a dooua semifinală, Barcelona și Atletico Madrid luptă pentru locul în finală unde vor întâlni Real Madrid, „galacticii” trecând în prima semifinal cu 3-1 de Valencia.  Barcelona are ascendant moral asupra echipei lui Simeone în fața căreia, excluzând duelurile din Champions League, a strâns numai puțin de 25 de partide în întrecerile interne fără eșec. Vom paria în consecință pe dubla „1X”.

Închidem Biletul ZIlei cu o selecție din prima ligă de hochei din Rusia dintre Ekaterinburg – Vladivostok. Este un meci care promite spectacol și goluri multe însă noi pariem „safe” pe minim două goluri ale gazdelor în acest duel.

Biletul Zilei
Ekaterinburg – Vladivostok- gazdele peste 1.5 goluri- cota 1.20
Torino – Genoa- gazdele se califică- cota 1.34
Barcelona – Atletico Madrid- 1X- cota 1.26
Cota totală: 2.02

 

 

Citește și...