Rednic a semnat prelungirea contractului cu Poli Iași în condiții „speciale!”

Autor: Cristian P
Publicat: 22/05/2020 | 10:25
Rednic a semnat prelungirea contractului cu Poli Iași în condiții „speciale!”

După golgeterul Andrei Cristea și căpitanul Cosmin Frăsinescu, care așa cum v-am informat zilele trecute, au semnat prelungirea contractului cu Poli Iași, a venit rândul tehnicianului Mircea Rednic să facă același lucru.

„Puriul” a semnat prelungirea înțelegerii cu gruparea din Copou în condiții speciale, pe o buturugă.

„Dacă mi se oferă condiții, cu mare drag semnez pentru încă un sezon. Asta înseamnă să ai o siguranță financiară, să se implice mai multă lume și nu doar cu sfaturi și povești. Să avem un buget stabil, ca să nu mai fie probleme și să nu se mai ajungă ca antrenorul să împrumute clubul cu bani. Condiții de antrenament am, nu am de ce să mă plâng. Am rămas surprins de cum arată și terenul de joc, și cel de antrenament, sunt foarte bune. Dacă se dorește performanță, cu mare drag continui la Poli Iași. Eu cred că va fi un buget stabil, pentru că lumea așteaptă performanță. La Iași se lucrează serios și obiectivele sunt mult mai mari decât până acum. Sunt sigur că dacă dacă lucrurile merg bine și echipa arată bine și ne putem bate la play-off, vor veni și suporterii la stadion, dar și mulți oameni cu bani alături de echipă”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă pe care a susținut-o în aer liber în Copou.

Rednic a precizat că i-a găsit bine pe elevii săi din punct de vedere fizic și că nu sunt probleme cu greutatea în lot, precizând că preparatorii fizici au un rol esențial în această perioadă.

 „Clar, în perioada asta mare lucru nu poți să faci. E un lucru bun și că nu avem probleme legate de greutate, poate un kilogram în plus la 1-2 jucători. Nu va fi o pregătire cum și-ar dori fiecare antrenor. Nu ai cum în patru săptămâni, după ce s-a stat două luni în casă. Depinde foarte mult în perioada asta de preparatorii fizici. Ei sunt foarte importanți, e important cum gestionează antrenamentele. Acesta este și motivul pentru care  preparatorii mei au mână liberă din partea mea”, a conchis Rednic.

Citește și...