Rednic, atac necruțător la șefii fotbalului românesc: „Ne batem joc de acest campionat și ne batem joc și de următorul!”

Publicat: 21/07/2020 | 00:22
Rednic, atac necruțător la șefii fotbalului românesc: „Ne batem joc de acest campionat și ne batem joc și de următorul!”

Mircea Rednic, antrenorul principal al formației Poli Iași, a avut o ieșire nervoasă la finalul partidei pe care elevii săi au terminat-o nedecis în Copou cu Viitorul, scor 1-1, duelul contând pentru runda a X-a a play-out-ului Ligii 1.

Reacția tehnicianului nu s-a datorat ca urmare a rezultatului din teren ci a situației care pare a fi scăpată de sub control în fotbalul românesc, unde numărul celor pozitivi de coronavirus crește pe zi ce trece alarmant.

„Nu este fair-play! Trebuie să jucăm în același timp, în Belgia ultimele două etape se joacă la aceeași oră. Noi suntem în play-out și avem timp, nu trebuie să ne grăbim… Trebuie să facem programul să nu favorizăm pe nimeni. Eu am spus de la început și toți au spus că suntem nebuni. Vedeți că a crescut mult numărul de infectări, vedeți ce se întâmplă la mare și la multe… Așteptăm să moară un jucător, ca să luăm decizia corectă? Nu vorbesc de întrerupere, dar trebuie să ne gândim serios. Ne batem joc de acest campionat și ne batem joc și de următorul. Înțeleg faptul că barajul se joacă pe 18 august, sau când Dumnezeu, și se începe noul sezon pe 21 august. Bătaie de joc!”, a tunat Mircea Rednic.

Istoria confruntării din Copou dintre Poli Iași și Viitorul a fost scrisă în urma reușitelor semnate de Omoh (min.17) și Iancu (min. 70). În urma acestui rezultat Poli a rămas pe locul 6 cu 22 de puncte în timp ce Viitorul și-a consolidat fotoliul de lider acumulând 39 de puncte