Rednic se ia la trântă cu LPF pentru Dinamo: „Nu mi se pare corect! Mă omoară cu cuvintele astea: furnizați jocuri, furnizați…!”

Publicat: 31/07/2020 | 09:28
Rednic se ia la trântă cu LPF pentru Dinamo: „Nu mi se pare corect! Mă omoară cu cuvintele astea: furnizați jocuri, furnizați…!”

Mircea Rednic, antrenorul principal al formației Poli Iași, a luat poziție la finalul meciului pe care elevii săi au câștigat-o în Copou cu FC Voluntari față de situația cu care se confruntă Dinamo.

„Puriul” a sărit la gâtul reprezentanților drepturilor TV și a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) și a spus că i se pare inuman ca Dinamo să fie nevoită să joace șapte meciuri din două în două zile.

„Nu mi se pare corect. Vreau să mă pun și în situația lui Dinamo, se poate întâmpla oricui, dar mă gândesc și la echipa mea. Dacă acești jucători ai mei pleacă, pentru că se termina contractele, ce se întâmplă atunci? Un campionat se pregătește. Asta nu e fotbal, numai meciuri amicale. Am impresia că sunt în Antalya, în meciurile de pregătire. Să prelungim așa sezonul?… Mă omoară cu cuvintele astea: furnizați jocuri, furnizați…Dar trebuie să ne gândim și la băieții ăștia. Noi am respectat toate regulile impuse, protocoalele care nu sunt ușoare și am reușit să păcălim Covid-ul”, a declarat Mircea Rednic.

Reacția „Puriului”  avenit după ce a aflat că pentru Dinamo ar putea urma o perioadă infernală, începută cu meciul de duminică, de la Voluntari, LPF intenționând să programeze cele 7 meciuri rămase de disputat ale câinilor în decurs de 17 zile!

Pe lângă meciurile cu Voluntari (deplasare) și Viitorul (acasă), programate pentru ultimele două runde, Dinamo mai trebuie să dispute și restanțele cu Chindia (două meciuri), Hermannstadt (două meciuri) și Sepsi (deplasare). Conform regulamentului, Dinamo poate evolua după 48 de ore de pauză dacă o face în același oraș, altfel vor avea nevoie de 3 zile.