Rednic și-a mitraliat jucătorii după eșcul la scor de neprezentare de la Clinceni: „Să le fie rușine!”

Publicat: 26/07/2020 | 19:37
Rednic și-a mitraliat jucătorii după eșcul la scor de neprezentare de la Clinceni: „Să le fie rușine!”

Mircea Rednic, antrenorul principal al formației Poli Iași, nu a tolerat deloc eșecul la scor de neprezentare pe care elevii săi l-au suferit la Clinceni cu Academica, scor 3-0 (1-0).

Academica s-a impus grație golurilor marcate de Alexandru Albu (min. 9- penalty, 66) şi Robert Ion (min.90+2).

„Trebuie să felicităm adversarul. A fost o lecție pentru noi, pentru felul în care se abordează o partidă importantă. Au fost mult mai agresivi. Sigur, golul pe care l-au dat din penalty… mi s-a părut un penalty ușor acordat. Le-am spus să le fie rușine pentru felul în care s-au prezentat. Ne-am prezentat, dar mai bine nu ne prezentam. Ne așteaptă două meciuri acasă și nu trebuie să facem greșeli. Când a auzit că-i pozitiv, băiatul a început să plângă. Normal ca ne este teamă de retrogradare. Însă, la modul în care ne-am prezentat astăzi, nu ne vom salva. Eu cred că începutul ăsta de după pandemie nu-și mai avea rostul. Nu vedeți că au plecat jucătorii de calitate? Jucăm cu juniorii, dar așa e în România… nimeni nu-și asumă responsabilitatea”, a declarat Mircea Rednic după meci.

În urma acestui succes echipa pregătită de Ilie Poenaru au urcat pe locul 2 cu 32 de puncte asigurându-și în proporție foarte mare prezența și în sezonul viitor în Liga 1, în timp ce Poli Iași a rămas pe locul 6, loc de baraj, cu 23 de puncte.