“Regele asfaltului”, executat silit pentru 1.300.000 euro. Una din proprietatile lui Georgica Cornu vanduta la licitatie

Publicat: 11/09/2013 | 00:17
“Regele asfaltului”, executat silit pentru 1.300.000 euro. Una din proprietatile lui Georgica Cornu vanduta la licitatie


Milionarul timisorean Georgica Cornu, supranumit “Regele asfaltului” din Banat, a primit recent o veste proasta, si asta pentru ca executorul judecatoresc a scos la vanzare o casa a acestuia pentru a fi recuperata o datorie de peste 1.300.000 euro.
 

Georgica Cornu
Georgica Cornu

Aflat in divort cu sotia sa,  Georgica Cornu a primit recent o alta veste proasta. Una din bancile la care omul de afaceri avea o datorie a obtinut executarea silita a acestuia, motiv pentru care una din casele lui Cornu aflata in localitatea Peciu Nou, judetul Timis a fost scoasa la licitatie.

Banca incearca sa recupereze astfel peste 1.300.000 euro, si tocmai de aceea a cerut judecatorilor sa admita executarea silita a lui Cornu si a sotiei sale, dar si a altor doua firme. Pretul de pornire al licitatiei pentru respectivul imobil a fost stabilit la 44.140 lei.

Relatie cu Marina Almasan

Georgica Cornu are o relatie cu Marina Almasan
Georgica Cornu are o relatie cu Marina Almasan

Georgica Cornu, care  are o relatie cu Marina Almasan, se afla in divort cu Oana , sotia sa, care i-a cerut in instanta un million de euro daune morale, dar si jumatate din avere si custodia celor doi copii. In 2012 parea ca cei doi se vor impaca dupa ce milionarul facuse primul pas.

„Fie ma impac cu Oana si imi refac familia, daca putem trece peste greselile trecutului, fie voi ramane singur in apropierea copiilor mei. Prima optiune este sotia mea. Le-am cerut avocatilor sa pregateasca actele pentru oprirea procesului de divort. Evident, si Oana trebuie sa fie de acord”, spunea Georgica Cornu, la sfarsitul anului trecut. Procesul de divort continua insa, iar urmatorul termen va avea loc  peste o saptamana.

“Daca nu era Georgica Cornu, probabil ca ar fi fost altcineva. Sau, poate, nimeni. Viata mi l-a scos insa pe el in cale , intr-un moment in care intreaga mea existenta plutea in deriva”, spunea Marina Almasan in urma cu cateva luni.