Regina operatiilor estetice! Cat de frumoasa era si cum au desfigurat-o interventiile din bisturiu! Ceva mai horror nu ai vazut

Publicat: 19/07/2015 | 09:59
Regina operatiilor estetice! Cat de frumoasa era si cum au desfigurat-o interventiile din bisturiu! Ceva mai horror nu ai vazut

Jocelyn Wildenstein poate fi considerata, de departe, regina operatiilor estetice nereusite. Desi a investit 4 milioane de dolari ca sa arate impecabil, elvetianca este o aparitie demna de filmele horror.

Jocelyn Wildenstein, nascuta la Laussane, in Elvetia, este faimoasa in toata lumea din cauza look-ului ei de felina, realizat din bisturiu.

Jocelyn Wildenstein

De altfel, femeia este supranumita femeia-pisica. Chipul ei, altadata atragator, este distrus din cauza multiplelor operatii estetice. Elventiaca este desfigurata, look-ul ei fiind unul horror.

A vrut sa fie pe placul barbatului

Jocelyn Wildenstein

Cine vede imaginile cu Jocelyn Wildenstein in tinerete, inainte de a recurge la medicii esteticieni, nu crede ca este vorba de una si aceeasi persoana.

Jocelyn Wildenstein

Cu ani in urma, elvetianca era o blonda delicata si cu o frumusete naturala, care atragea privirile imediat. Din pacate, a ajuns sa se desfigureze din dorinta de a fi pe placul sotului ei.

Jocelyn Wildenstein

La 38 de ani, in anul 1978, Jocelyn s-a maritat cu Alec Wildenstein, un potent dealer de arta. Elvetianca a inceput sa se opereze la fata in incercarea disperata de a-i fi pe plac partenerului ei de viata, care era innebunit dupa feline.

Jocelyn Wildenstein

Asa a inceput dezastrul pentru Jocelyn, care nu a mai stiut unde sa se opreasca cu interventiile chirurgicale. De-a lungul anilor a facut numeroase liftinguri faciale, injectii cu colagen, si-a operat obrajii, buzele si barbia, astfel incat sa semene cat mai mult cu o felina. Interventiile chirurgicale au costat-o 4 milioane de dolari. Imaginile cu Jocelyn asa cum s-a transformat de-a lungul timpului au facut inconjurul lumii.

Miliardara dupa divort

Jocelyn Wildenstein

Jocelyn Wildenstein si sotul ei, Alec Wildenstein, au divortat cu mare scandal in anul 1999, cand elvetianca l-a prins in pat cu o rusoaica de 19 ani, la resedinta lor din New York.

Jocelyn Wildenstein

In urma divortului, Jocelyn a ramas cu o avere de 2,5 miliarde de dolari, primind si cate 100 de milioane de dolari pentru fiecare 13 ani dupa divort. Duce o viata extravaganta, ajungand sa cheltuiasca, la un moment dat, 60.000 de dolari pe factura de telefon si 547.000 de dolari pe vinuri si delicatese.

Multumita de cum arata

Jocelyn Wildenstein

Desi arata horror, Jocelyn Wildenstein sustine ca se simte foarte bine in pielea ei si ca atunci cand se uita in oglinda e foarte multumita de ce vede. Ajunsa la varsta de 74 de ani, elvetianca este cuplata cu Lloyd Klein, un fashion-editor mai tanar decat ea. Are doi copii – Diane si Alec Junior.

(D.A.)

Citește și...