Acasă » Trending » Relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, distrusă de părinții artistei și social media. Au trăit 5 ani în certuri și situații-limită

Relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, distrusă de părinții artistei și social media. Au trăit 5 ani în certuri și situații-limită

De: Marie Călin 09/06/2020 | 13:34
Relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, distrusă de părinții artistei și social media. Au trăit 5 ani în certuri și situații-limită

Lidia Buble a împlinit, astăzi, 9 martie, 27 de ani. Deși toată lumea spera să nu se întâmple prea curând, cântăreața și Răzvan Simion și-au spus adio după cinci ani de relație, plină de dragoste, dar și bariere multe puse în calea iubirii lor.

Atunci când s-a îndrăgostit de Răzvan Simion, Lidia Buble avea doar 22 de ani. La acea vreme își făcea debutul în showbiz, cucerind topurile alături de Adrian Sînă, cu piesa „Simțim la fel”.

Citește și: Chinul îndurat de Lidia Buble, din cauza lui Răzvan Simion. „A încercat să mai salveze ceva, dar era tot timpul tristă”

Cel care a anunțat separarea în mod oficial a fost Răzvan. Mesajul elegant al lui Răzvan subliniază un lucru important: „Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat”. Fericirea Lidiei n-a depins însă doar de Răzvan.

Problemele cu părinții Lidiei

Având în vedere diferența de vârstă și modul în care au ajuns să fie o pereche, la începutul relației cei doi au fost condamnați de toată lumea. Părinții Lidiei nu au vrut să îl cunoască pe Răzvan.

Pastor la biserica penticostală „Emanuel”, din Deva, tatăl Lidiei Buble nu le-a dat niciodată binecuvântarea celor doi îndrăgostiți. De altfel, părinții solistei nu l-au cunoscut personal pe Răzvan nici până în ziua de astăzi. „Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim.

O parte din familia Lidiei. Mama, tata și patru dintre surori

Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci o dată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine”, a povestit Lidia în mai 2018, la emisiunea Adevărul Live.

Nu rata: Despărțirea e, de fapt, divorț?! Răzvan Simion și Lidia Buble s-au căsătorit în secret?!

Atitudinea fostei soții a lui Răzvan Simion

Povestea de iubire dintre Diana şi Răzvan a început în anul 2000 și s-a încheiat în 2015, când Răzvan era condamnat de toată lumea că și-a părăsit familia pentru o femeie mai tânără. Iată ce scria Diana Simion, pe Facebook, aluzia fiind clară. ”El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte.

Răzvan, alături de fosta sa soție

Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”.

Atacurile din mediul online

De mai bine de cinci ani, Lidia primește aproape în fiecare zi mesaje ostile în mediul online, indiferent ce ar posta, deși artista are o atitudine caldă față de fani mereu. I s-a reproșat că „i-a spart casa lui Răzvan”, „că trăiește în concubinaj”, că „a lăsat doi copii fără tată”, asta deși Răzvan a rămas într-o relație apropiată cu Ianca și cu Tudor, copiii lui.

Unul dintre mesaje primite de Lidia

De cele mai multe ori a răspuns, de multe ori a preferat să tacă, însă acum, odată cu anunțul despărțirii, a decis să își dezactiveze opțiunea de a primi comentarii la postările din Instagram, scrie Click.ro.

Nici părinții artistei nu au fost iertați de fani

Mai mult, jignirile din mediul online s-au mutat și la părinții Lidiei. „Au fost foarte multe critici legate de relaţia mea cu Răzvan. Ai mei au foarte mare încredere în mine, însă. Ei ştiu ce au crescut acasă. Au început să-i deranjeze şi pe ei în momentul în care au început să-i sufoce cu tot felul de telefoane, scrisori şi poze. Atunci, da, nu le convenea. Pentru ei a fost greu pentru că sunt nişte oameni simpli, foarte credincioşi şi lor le place să stea aşa mai feriţi de viaţa asta de celebritate.

S-ar putea să îți placă și: Cuvinte dure cu subînțeles spuse de fosta soție a lui Răzvan Simion despre Lidia Buble: ”Rânjetul strâmb al măștii nu o să…”

De foarte multe ori s-a sunat acasă la mine. Mami şi tati sunt nişte persoane foarte deschise şi au vorbit frumos, aşa că de fiecare dată nu au fost probleme, dar evident nu s-au simţit bine. Încercau să-i provoace şi de multe ori le vorbeau şi foarte urât despre mine ca om. Îţi dai seama că orice părinte este afectat când copilul lui este bombordat din toate părţile. Ziceau ceva de genul că «fata dumeavoastră a stricat casa, că şi-a băgat nasul unde nu-i fierbe oala», dar ai mei, mama, tata şi fraţii mei mă cunosc foarte bine încât ştiu că nu aş face niciodată vreun rău nimănui”, povestea Lidia Buble.

Eterna întrebare. Colegi sau iubiți?

În timp, relația celor doi a evoluat iar Răzvan i-a devenit Lidiei și manager. Potrivit tarifelor de acum doi ani, Lidia și Răzvan aduceau în casă 6.000 de euro în două ore. La vremea aceea, Lidia Buble cerea 4.500 de euro pentru un show de 70 de minute la petreceri private, 3.700 de euro pentru un concert de 50 de minute în aer liber sau la mall şi 2.500 de euro pentru o reprezentaţie în club.

De cealaltă parte, Răzvan şi Dani sunt şi ei bine cotaţi ca prezentatori de evenimente, având un tarif de 3.000 de euro (n.r. în 2018), pe care îl împart jumi-juma. Iată că în nici două ore, cei doi îndrăgostiţi, Lidia şi Răzvan, aduceau acasă aproximativ 6.000 de euro.

Te-ar putea interesa și: Răzvan Simion, reacție bizară după ce s-a despărțit de Lidia Buble. Ce imagine a postat și cum a reacționat cântăreața

În 2018, după ce s-a despărțit de mentorul ei muzical, Adrian Sînă, Lidia și-a încredințat cariera total în mâinile iubitului Răzvan Simion. Acesta intrase oficial în afaceri, în industria muzicală, cu ca partener la casa de producție EpiQ Records, alături de Alex Pelin și Andy Platon, foști Kazibo Music. De când au devenit parteneri de afaceri, matinalul se implica atât în producerea pieselor Lidiei, cât și în aparițiile sale, mai ales.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...