Remiză albă spectaculoasă pe „Anghel Iordănescu” în duelul primelor clasate din play-out!

Publicat: 07/07/2020 | 09:35
Remiză albă spectaculoasă pe „Anghel Iordănescu” în duelul primelor clasate din play-out!

FC Voluntari și Viitorul Constanţa au terminat nedecis, scor 0-0, duelul susținut în epilogul rundei a VIII-a a play-out-ului Ligii 1.

Cele două formații aflate pe primele două locuri în clasament s-au întrecut în ratări monumentale pe „Anghel Iordănescu”, cei doi goalkeeperi reușind adevărate minuni în poartă, doar prestația lui Cojocaru și Tordai făcând ca tabela să rămână încremenită la 0-0.

Viitorul a avut o bară, prin Damien Dussaut (min.51) şi a mai ratat prin Carlo Casap (min.7), Louis Munteanu (min.16, 39), Aurelian Chiţu (min.33), Andrei Artean (min. 45). De partea cealaltă, gazdele au avut la rândul lor numeroase faze la poarta lui Tordai însă cele mai clare ocazii de gol i-au aparținut lui Ion Gheorghe (min.20, 33).

Cu această remiză FC Voluntari a ajuns la o serie incredibilă de 11 partide consecutive fără eșec în Liga 1, serie începută în sezonul regular, ilfovenii având 8 victorii și 3 remize. De partea cealaltă Viitorul nu a pierdut de patru etape, în care a obținut  două victorii şi două egaluri. Totodată, constănțenii își mențin invincibilitatea în campionat în fața ilfovenilor, singurul success al Voluntariului rămânând cel din Supercupa României din 2017, 1-0 la Botoșani.

Cu această remiză cele două formații și-au consolidat locurile în clasament, Viitorul fiind pe primul loc cu 35 de puncte iar FC Voluntari pe locul secund cu 28 de puncte. Podiumul în play-out este întregit de Academica Clinceni formație care are 26 de puncte. La polul opus, pe loc de baraj, se află Poli Iași cu 21 de puncte în timp ce pe locurile retrogradabile se află Dinamo și Chindia cu 20 respectiv 17 puncte, „câinii” având două meciuri mai puțin disputate iar Chindia unul.