Renumita cântăreață a murit la doar 38 de ani. „Cu o oră în urmă, inima Iuliei a încetat să mai bată”

Publicat: 17/03/2019 | 08:51

Doliul în lumea muzicală. A murit la doar 38 de ani, în ciuda eforturilor uriașe făcute de medici. A fost o voce aparte în peisajul muzical și se bucura de admirația necondiționată a fanilor. 

Vestea morții ei a căzut ca un trăsnet. ”Astăzi a decedat la Moscova, la vârsta de 38 de ani, renumita cântăreață rusă Iulia Nachalova, a declarat reprezentantul oficial al artistei. „Cu o oră în urmă inima Iuliei a încetat să mai bată”, a scris acesta pe pagina sa de Instagram, informează tvc.md.

Acum câteva zile, cântăreața a fost internată în spital. Ea a fost dusă direct în secția de terapie intensivă. Informația a fost confirmată pentru presa rusă de către tatăl artistei. La începutul acestei săptămâni, interpreta a fost spitalizată. Inițial, s-a anunțat că Iulia trece un examen medicat într-o clinică din Moscova.

Cu toate acestea, două zile mai târziu, reprezentantul cântăreței a spus că Iulia Nachalova este în stare gravă. Presa rusă consemnează că interpreta a suferit în această săptămână o operație în urma căreia i-a fost amputat un picior.

Din nefericire, după operație au apărut complicații majore, iar medicii nu au mai putut salva viața artistei.

Iulia Nachalova a murit la doar 38 de ani

Citește și...