Replica dura a Andreei Banica! Ce a putut sa-i spuna unui fan!

Publicat: 15/07/2015 | 11:04
Replica dura a Andreei Banica! Ce a putut sa-i spuna unui fan!

Cantareata a reactionat imediat la comentariul unei admiratoare care nu a fost deloc incantata de tinuta vedeta de artista.
 

Andreea Banica a iesit la plimbare cu fiica ei, impreuna cu care si-a facut o poza. Imaginea a ajuns ulterior pe un site de socializare.

Andreea Banica

O admiratoare a cantaretei a comentat tinuta acesteia, considerand nepotrivita combinatia de rochie cu adidasi purtat de cantareata.

„Rochie cu adidasi??? Pf, ce moda…In rest sunteti frumoase, nimic de zis”, este mesajul pe care admiratoarea i l-a transmis Andreei Banica.

Cantareata a reactionat destul de dur:

„Draga mea,moda o facem noi artistii,persoanele publice!!! Suntem modele pentru unii dintre voi, cum si pentru mine sunt altii (Rihanna,Katy Perry etc..). Daca nu iti place nu te imbraci la fel, mergi la Obor si iti iei de la tarabe de imbracat. Incearca sa nu mai comentezi aiurea daca nu esti pasionata de moda nu ai cum sa cunosti.Lasa-i pe altii”.

„Nu trebuie comentate cu rautate gusturile nimanui…nici facute replici usturatoare..doamna Banica va cred o femeie destul de inteligenta pentru a da astfel de replici tinerei care si-a dat cu pararea fara cunostinta de cauza”, i-a transmis un alt fan vedetei.

„Andreea Banica, cam dura! Asa vorbesti tu cu oamenii de obicei?”, i-a scris un altul.

(D.A.)
 

Citește și...