Revista People a stabilit cine este cea mai bine îmbrăcată femeie din lume. Ea este aleasa

Autor: Cristian Lisandru
Publicat: 05/09/2018 | 21:44

Revista People întocmește în fiecare an un top al celor mai elegante femei de pe mapamond. De data aceasta, cea care s-a clasat pe primul loc al topului eleganței feminine este chiar Meghan Markle, ducesa de Sussex.

Fosta actriţă americană, în vârstă de 37 de ani, a devansat la capitolul vestimentație actriţe de renume de la Hollywood, precum Cate Blanchett şi Sandra Bullock, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney sau starleta de reality-show Kim Kardashian.

Andrea Lavinthal, editor al departamentului Style and Beauty din redacția revistei People, a declarat: „Nu am avut niciodată în fruntea listei o reprezentantă a caselor regale sau pe cineva din afara Hollywoodului. Însă, atunci când vorbim despre stil vestimentar şi despre moda din 2018, nu poţi să ai o astfel de conversaţie fără să o menţionezi pe Meghan Markle”.

Apoi a continuat: „Stilul ei este cel care a atras cu adevărat atenţia în acest an, aşadar am simţit că trebuia nu doar să o includem în lista noastră, ci şi să o desemnăm drept femeia cel mai bine îmbrăcată din lume”, a adăugat ea.

Meghan, Ducesă de Sussex, este o fostă actriță și umanitaristă americană care a devenit membră a familiei regale britanice ca urmare a căsătoriei cu prințul Harry. Căsătoria a avut loc în mai 2018.

Citește și...