Revoltător! Olandezul care ar fi ucis-o pe fetița de 11 din Dâmbovița este un cunoscut pedofil în țara lui! Cu toate astea, polițiștii români l-au lăsat să plece acasă!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 23/09/2019 | 12:01

Potrivit ultimelor informaţii, olandezul care a devenit principal suspect de uciderea fetiței de 11 ani, din Dâmbovița, are antecedente penale în țara de origine. 

Bărbatul a ajuns în România pe 18 septembrie, o zi a petrecut-o în București, iar vineri pe 20 a ajuns în Gura Șuții.

Poliţiştii au vorbit cu suspectul la telefon când era deja în aeroportul Henri Coandă. Ei i-au cerut coordonatele GPS pentru a putea reface traseul bărbatului când s-a aflat în Gura Şuţii. El le-a transmis o parte din informaţiile solicitate, dar le-a omis exact pe cele legate de dispariţia fetei, în intervalul orar 17.00 – 17.20, anunță Digi24.

Maşina a fost reţinută de poliţişti, au fost prelevate probe care vor fi duse la IML pentru a se stabili dacă în maşină poate fi identificat ADN-ul fetiţei.

Totodată, legiştii vor face şi autopsia pentru a stabili care a fost exact cauza decesului copilului.

Cetăţeanul olandez a mai avut probleme cu legea în țara de origine. Potrivit surselor din anchete, individul figurează în Olanda că ar fi pedofil, anunță antena3.ro. Cu toate astea, autoritățile române nu l-au oprit pe acesta din a se îmbarca în avion.

Citește și...