Rezultat surpriză în epilogul rundei a XX-a din La Liga!

Autor: Cristian P
Publicat: 22/01/2019 | 07:00
Rezultat surpriză în epilogul rundei a XX-a din La Liga!
Runda a XX-a din La Liga s-a încheiat cu un surprinzător 3-0 obținut de Eibar în fața celor de la Espanyol.

Surpinzător, catalanii nu au contat deloc în această deplasare, fiind depășiți la toate capitolele.

Eibar a deschis scorul în minutul 24 prin Enrich, reușita acestuia fiind și cea care a stabilit scorul primului mitan.

Catalanii nu au avut replică în fața adversarilor și au mai încasat încă două goluri în cel de-al doilea mitan. În minutul 52 De Blasis a dus scorul la 2-0 pentru ca în minutul 84 Charles să puncteze pentru a treia oară pentru Eibar în acest meci, stabilind și scorul final al confurntării, 3-0.

În urma acestui succes, Eibar a trecut peste Espanyol în clasament fiind oe locul 11 cu 25 de puncte. De partea cealaltă, cu 24 de puncte, catalanii au căzut pe locul 13 în La Liga.

Lider detașat în La Liga după 20 de runde este Barcelona, catalanii având cinci puncte peste Atletico Madrid și 10 peste rivala Real Madrid.

În altă ordine de idei, Barca a obținut împrumutul atacantului ghanez de 1 de ani, Kevin-Prince Boateng de la formația italiană Sassuolo. Catalanii au anunțat pe site-ul oficial că au prima opțiune la un transfer definitive și în cazul în care vor fi mulțumiți de randamentul și serviciile atacantului ghanez vor plăti în vară opt milioane de euro pentru a-și asigura definitiv serviciile sale.

„Sunt foarte trist că plec de la Sassuolo, dar este o mare oportunitate pentru mine. Să nu aud de Real Madrid…este de domeniul trecutului! Vreau să mă concentrez la Barcelona şi sper să nu voi lipsi la următorul El Clasico”, a declarat Kevin- Prince Boateng, în momentul în care s-a oficializat împrumutul său la clubul catalan.

Citește și...