REZULTATE BACALAUREAT 2015! Cei care au luat nota maxima la examen vor sa studieze in afara tarii!

Publicat: 08/07/2015 | 08:25
REZULTATE BACALAUREAT 2015! Cei care au luat nota maxima la examen vor sa studieze in afara tarii!

REZULTATE BACALAUREAT 2015! imediat ce s-au afista primele rezultate de la BACALAUREAT, deja cativa dintre cei care au luat nota 10 la examenul maturitatii au facut un anunt soc. Elevii care au promovat cu nota maxima vor sa plece in afara tarii.

Spre exemplu, la Iasi au fost cinci elevi care au luat nota maxima la BAC, anul trecut fiind 14, iar acestia vor sa plece sa isi continuie studiile in afara tarii. Daca in 2014 Iasul a fost pe locul I pe tara la numarul de medii de 10, anul acesta este pe locul III, dupa Timisoara, care a inregistrat noua medii de 10, si Maramures, unde sapte copii au obtinut note maxime la BACALAUREAT.

bacalaureat

“Vreau sa ma inscriu la University of Buckingham, la Aviatie”

Cum era de asteptat, cea mai mare rata de promovabilitate a fost la scolile de elita. Cei cinci absolventi de liceu care au obtinut media 10 la examenul maturitatii sunt elevi de la Colegiul National (doi dintre ei), unul de la Colegiul „Sadoveanu“ din Pascani, unul de la Colegiul „Negruzzi“ si unul de la liceul privat „Richard Wurm­brand“.

REZULTATE BAC 2015

————————————————————————————-

CITESTE SI

REZULTATE BAC 2015 – CANCAN.ro iti spune ce NOTE ai luat la examen! EDU.ro

Gigi Becali, un tata MANDRU! Ce nota a luat fiica lui, Alexandra, la BAC!

RUSINOS! Cel mai in forma atacant al Stelei a picat BAC-ul! Ce apare pe site-ul EDU in dreptul numelui sau!

————————————————————————————-

„La mate si fizica subiectele au fost mult mai usoare decat ma asteptam, la romana nu pot spune deoarece este subiectiv, in functie de cum a apreciat profesorul. In perioada de pregatire mi-am facut un program la romana si repetam, pe rand, fiecare opera. La fizica si mate imi faceam temele, lucram la clasa… N-am facut pregatire in particular pentru examen, s-au implicat profesorii la scoala. Vreau sa ma inscriu la University of Buckingham, la Aviatie“, a spus Lidia pentru ziaruldeiasi.ro. (A.S.)
 

Citește și...