Rezulutie finala in cazul mostenirii lui Sergiu Nicolaescu! Cum s-a tras linie intre sora si vaduva regizorului!

Publicat: 04/09/2014 | 16:24
Rezulutie finala in cazul mostenirii lui Sergiu Nicolaescu! Cum s-a tras linie intre sora si vaduva regizorului!

Procesul dintre vaduva regretatului regizor Sergiu Nicolaescu si sora acestuia, Iolanda, s-a incheiat joi, prin intelegerea partilor. Femeile din viata lui Sergiu Nicolaescu au rezolvat totul pe cale verbala, fara sa incheie nici un act!

Procesul prin care Iolanda Nicolaescu, sora regizorului, a chemat-o in judecata pe sotia acestuia, Dana, s-a incheiat joi dimineata, pe cale amiabila. Chiar sora cineastului a avut initiativa reconcilierii, sustin surse judiciare, astfel ca Iolanda Nicolaescu si-a mandatat avocatul sa depuna un documentr la dosar care sa ateste renuntarea la judecata. Astfel, in urma cu doua zile, un notar public s-a deplasat acasa la Iolanda Nicolaescu, intrucat sora lui regizorului are probleme de sanatate care o fac netrasportabila, si in prezenta unui martor, a redactat declaratia de renuntare pe cale notariala, de care a luat act joi instanta Tribunalului Bucuresti.

Iolanda Nicolaescu se judeca cu vaduva fratelui sau
Iolanda Nicolaescu se judeca cu vaduva fratelui sau

 

Nu au incheiat nici un contract
 

Nici vorba insa de un contract care sa fi fost incheiat intre Iolanda si Dana Nicolaescu, in schimbul caruia Iolanda sa renunte la judecata, pentru ca, sustin sursele citate, partile s-au inteles omeneste.

“Ca si pana acum, Dana Nicolaescu a respectat dorinta sotului ei si s-a ocupat de doamna Iolanda. Dumneaei are o varsta, are 86 de ani, si inca de cand traia Sergiu, ea era ingrijita de Dana. A continuat sa faca asta, i-a platit mereu cheltuielile casei, i-a asigurat mereu alimentele, i-a platit toate utilitatile, i-a cumparat daca era nevoie obiecte personale sau de imbracat. Daca doamna Iolanda avea nevoie de un pulover, Dana i-l aducea imediat. Numai suma platita lunar pe medicamente ajunge la 1.000 de lei” sustin sursele citate.

iolanda nicolaescu

 

Dana a intretinut-o permanent
 

Dana Nicolaescu a intretinut-o pe sora regizorului chiar si pe perioada procesului, pentru ca vrut sa respecte dorinta sotului ei. In plus, apropiatii au sfatuit-o sa se comporte “ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat”. Dana Nicolaescu a vizitat-o mereu si s-a ingrijoit ca nimic sa nu-i lipseasca.

“Conflictul a fost creat artificial, de persoane care au anumite interese. Doamna Iolanda a fost permanent ingrijita, si a realizat si dumneaei asta, astfel incat a pus punct procesului. La fel ca inainte, dumneaei nu-i va lipsi nimic” au mai explicat sursele apropiate familiei.

Dana NIcolaescu s-a ocupat permanent de sora regizorului
Dana NIcolaescu s-a ocupat permanent de sora regizorului

 

Regizorul Sergiu Nicolaescu, decedat pe 3 ianuarie 2013, i-a lasat prin testatament, sotiei sale Dana, toate bunurile sale, mobile si imobile. Conform ultimei sale declaraţii de avere, regizorul deţinea o casă de vacanţă în localitatea 2 Mai, două apartamente de lux în Bucureşti, două terenuri intravilane şi 13 conturi bancare ce însumează aproape 400.000 de euro. La acestea se adaugă drepturile de autor de pe urma difuzării filmelor sale. Global, mostenirea lui Sergiu Nicolaescu a fost evaluata la suma de 5 miliarde de lei vechi.

 

CITESTE SI: Se topeste de dorul regretatului regizor! N-ai sa crezi in fata cui plange Iolanda Nicolaescu dupa fratele ei

Culisele unei impacari istorice! Cum a convins-o de fapt vaduva lui Nicolaescu pe sora regiuzorului sa renunte la proces

M.Niculescu

Citește și...