Rică Răducanu are probleme de sănătate! ”Durerile sunt crunte”

Publicat: 20/04/2019 | 23:42

Rică Răducanu, fostul portar de la Rapid, întâmpină probleme medicale și a avut nevoie să fie internat, pentru că durerile erau aproape de nesuportat.

Fosta glorie a Rapidului trece prin momente nu tocmai plăcute din cauza unor probleme mai vechi pe care le are la articulații.

Sunt cu supărările mele, tocmai ce am venit de la tratament de la Covasna, mă dor foarte tare genunchii şi picioarele de la cât sport am făcut la viaţa mea. Mi s-a zis că mi s-a tocat tot cartilajul de la genunchi. Durerile sunt crunte. Am stat la un centru medical timp de doisprezece zile. Am făcut băi cu sulf, am făcut fizioterapie, plus multe altele care să mă ajute. Nu am mai fost de vreo trei ani la tratament, acum m-am dus de frică, pentru că mă durea foarte tare. Plus că eu merg doar cu maşina, nu merg mai deloc pe jos. Am bicicletă acasă, dar nu mă ating de ea, nu mai fac mişcare”, a declarat Rică Răducanu pentru Click!.

În 2017, fostul portar de la Rapid trecerea printr-o altă intervenţie chirurgicală după ce fusese muşcat de două căpuşe, iar piciorul i s-a infectat.

Citește și...