Richard Gere, tată pentru a doua oară

Publicat: 11/02/2019 | 14:56

Richard Gere, în vârstă de 69 de ani, și soția sa, activista spaniolă Alejandra Silva, în vârstă de 36 de ani, au devenit părinții unui băiețel, acesta fiind al doilea copil al celebrului actor american, potrivit hollywood.com. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Alejandra Silva a născut „în urmă cu câteva zile”, însă informația nu a fost confirmată oficial, scrie publicația spaniolă Hola!.

Gere și Silva s-au căsătorit civil în aprilie 2018, în Spania, iar nunta au făcut-o la New York. Actorul american mai are un fiu în vârstă de 18 ani, Homer, cu fosta sa soție, actrița americană Carey Lowell, de care a divorțat în 2016, după o căsnicie de 14 ani.

Alejandra, care l-a cunoscut pe Gere în timp ce era în proces de divorț de primul soț, Govind Friedland, mai are un fiu în vârstă de cinci ani, Alberto.

Printre rolurile majore interpretate de Richard Gere într-o carieră prestigioasă se numără prestaţiile sale din „American Gigolo”, de Paul Schrader, şi „Ofiţer şi gentleman”, de Taylor Hackford – care i-a adus prima nominalizare la Globurile de Aur; interpretarea din drama din era jazz-ului „Cotton Club”, de Francis Ford Coppola; rolul personajului negativ Mike Figgis din „Afaceri interne”; milionarul romantic Edward Lewis din comedia romantică „Frumuşica/ Pretty Woman”, care i-a adus a doua nominalizare la Globul de Aur.

Lor li se adaugă rolurile din drama romantică „Sommersby”, de Jon Amiel, musicalul „Chicago” – pentru care a câştigat un Glob de Aur – şi „Dr. T şi femeile”, un delicat studiu al relaţiilor, regizat de Robert Altman.

Citește și...