Riscul de a provoca un dezastru este foarte mare! Dupa ce a lesinat la volan, Viorel Lis conduce liber pe strazile din Bucuresti!

Publicat: 17/01/2014 | 00:25

Diagnosticat cu leziuni grave pe creier si avertizat asupra riscului de a ramane paralizat, Viorel Lis pare sa ignore cu desavarsire sfaturile medicilor.
 

Oana si Viorel Lis

Desi a marturisit ca are pierderi de memorie si, uneori, chiar si Oana ii este o straina, fostul primar al Capitalei nu-si risca doar propria viata… devine pericol public si pentru oricine ii iese in cale. In ciuda problemelor grave de sanatate, Viorel Lis s-a urcat la volan si a iesit singur in oras, la o ora de varf.

Viorel Lis - 1

Diagnosticat cu afectiuni grave la creier, Viorel Lis se trateaza cu… indiferenta! Chiar daca a fost la un pas sa isi piarda viata, pentru ca a suferit o criza exact in timp ce se afla la volan, fostul edil al Capitalei si-a incercat din nou norocul, ieri, fix cand aglomeratia era mai mare.

Viorel Lis - 2

Desi medicii l-au avertizat ca ar putea sa uite chiar si drumul spre casa, nimic nu l-a oprit pe Lis sa ia in piept de unul singur in traficul din Bucuresti. Din fericire, a ajuns teafar la destinatie.

Fostul primar Viorel Lis este un impatimit al pacanelelor
Fostul primar Viorel Lis este un impatimit al pacanelelor

Viorel a parut sa se descurce insa cu mai multa dificultate pe propriile picioare, decat pe patru roti. Si-a amintit totusi imediat drumul pana la casa de pariuri, unde este client… fidel!
 

Nici persoanele publice nu au scapat de patima sloturilor
Nici persoanele publice nu au scapat de patima sloturilor

 CITESTE SI…

 Viorel Lis, în stare extrem de gravă: „Nu are cancer, dar mă tem pentru viaţa lui” Oana tremură, plânge şi e disperată

La cei aproape 70 de ani, Viorel Lis a aflat, in urma cu doar trei luni, ca are probleme serioase de sanatate. „Mergeam prin oras, am simtit ca tremur, ma incalzesc si ca nu mai stiu de mine. Si a doua oara, acasa, in pat, ma suna Oana si n-am stiut cine ma suna. Nu stiam cine e, nu stiam nimic…. Si a patra oara a fost cel mai greu, aici puteam sa mor! Deci, mergeam cu masina, conduceam, si n-am mai simtit nici inceputul ala, n-am mai stiut nimic.  Oana a inceput sa tipe ca a vazut ca sunt fix in miscare”, a dezvaluit Viorel Lis in urma cu trei luni.

Viorel Lis - 3

 CITESTE SI…

 Viorel Lis, la un pas de MOARTE! Nu şi-a mai recunocut soţia şi a uitat complet cine e ! Riscă să devină o legumă

Boala l-a adus in pragul disperarii! Viorel Lis se teme ca va innebuni

 

 

 

 

Citește și...