Ritualul incredibil al lui Miron Cozma! ”In fiecare dimineata, dupa ce ma trezesc, timp de o ora, ma…”

Publicat: 10/02/2014 | 00:24

Dupa ce a iesit din inchisoare, fostul lider al minerilor si-a redescoperit veleitati despre care nu credea vreodata sa le aiba. S-a apucat de karate, iar acum si-a facut un adevarat ritual de rugaciune!

Miron Cozma este singurul roman condamnat de doua ori pentru subminarea puterii de stat. Un “razboinic” ales de mienri sa-I reprezinte, care, dupa ce a facut inchisoare, si-a mai modificat prioritatile. Fostul lider al minerilor s-a apucat sa practice mai des sport, mai exact karate. Si nu oriunde, ci pe plaja, pentru a-si recupera tonusul.

Miron Cozma in fata Penitenciarului Rahova
Miron Cozma in fata Penitenciarului Rahova

Anii grei de puscarie l-au facut de asemenea pe Miron Cozma sa se apropie si mai mult de Dumnezeu, iar asta se vede din obiceiul incredibil pe care si l-a dobandit.

Miron Cozma

“Ma incarca de energie lucrurile simple. Cum s-a itnamplat recent cand eram cvazat la un hotel si am mers intr-un parc de vizavi si m-am incarcat cu luminile din el. Eu am propirul meu ritual. In fiecare dimineata, dup ace ma trezesc, timp de o ora ma rog pentru mine, pentru sotie si pentru restul familiei”, a povestit fostul “Luceafar al huilei”.

„Minerii sunt intr-o situatie dramatica”

O perioada grea pe care Cozma n-o va uita niciodata, anii de puscarie l-au facut sa-si dea seama si cat de mult a meritat sa-si puna pielea la bataie.

Miron Cozma a fost condamnat la 18 ani de inchisoare
Miron Cozma a fost condamnat la 18 ani de inchisoare

“Minerii nu au facut nimic pentru mine in 10 ani. Eu platesc cate 1.000 de lei, lunar, din 2011, pentru mineriada. Sunt obligat timp de 22 de ani. Niciunul nu a zis niciodata hai mai sa-l ajutam si pe asta. Chiar si-asa, eu vreau sa-i ajut din nou, pentru ca sunt intr-o situatie dramatica”, a declarat Cozma pentru Cancan.ro.

Citeste si Condamnat in Romania, nabab in Austria! Fostul locotenent a lui Miron Cozma scoate bani din afaceri imobiliare

Miron Cozma are de platit 200.000 de lei, insa spera sa scape de datorie. Afla cum!
(M.A.)
 

Citește și...