Secretul rușinos al „monstrului” din Ploiești care și-a torturat iubita. Ce a făcut Robert Gabriel în urmă cu doi ani

Publicat: 06/12/2018 | 09:12

Ancheta care îl vizează pe Robert Gabriel Berechet, bărbatul de 20 de ani din Ploiești care și-a măcelărit iubita și a filmat-o plină de sânge în timp ce îl implora să nu o mai bată, a scos la iveală noi informații despre el. Potrivit unor surse, iubitul-călău a fost implicat într-un dosar cu poliţişti corupţi şi traficanţi de droguri.

Citește și: Bunica lui Robert Gabriel, iubitul-călău din Ploiești, a spus adevăratul motiv pentru care el a ajuns pe calea greșită. A suferit o traumă

Viața după gratii nu se anunță deloc bună pentru cel care a torturat-o pe Cătălina, o fată originară din Buzău, care a împlinit 18 ani la o zi după ce imaginile șocante cu bătăile pe care le-a primit au apărut pe Internet. Conform unor surse, Robert Gabriel Berechet a turnat în 2016 mai mulți infractori periculoși, care au ajuns în închisoare – motiv pentru care e considerat “sifon”. În plus, colegii lui vor afla după gratii din ce cauză a fost închis, iar bătăușii de femei sunt “foarte iubiți” de unii dintre șmechetii din “facultate”. Astfel, nu este exclus ca din călău să devină o victimă.

Citește și: Tânărul din Ploiești care și-a torturat iubita, luat în vizor de Costel Corduneanu: ”Să te ferească Dumnezeu să dai ochii cu mine…”

În vârstă de 20 de ani, tânărul care și-a torturat iubita într-un apartament din Ploiești, a turnat, în urmă cu doi ani, 14 traficanţi de droguri, printre care şi un agent de poliţie corupt, Cristian George Bălan, potrivit spynews.ro. Autoritățile au decis ca în timpul procesului, infractorii violenţi să stea departe de martorii care i-au înfundat… totul ca să-i protejeze pe cei din urmă, însă, acum, Robert Gabriel Gabriel este de aceeași baricadă cu ei.

Primele declarații ale Cătălinei, fata bătută de Robert Gabriel Berechet, tânărul de 20 de ani din Ploiești

Tânăra de 18 ani, bătută și torturată de iubitul din Ploiești, a făcut primele declarații despre comportamentul brutal al acestuia.

“Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile.

Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine”, a povestit tânăra maltratată.

În timpul declarațiilor, Cati a dezvăluit cum a reușit să scape din mâinile monstrului. Totul a fost posibil după ce Robert Gabriel Berechet a plecat din apartament ca să își ia ceva de băut, iar iubita lui a ieșit în urma lui și, cu ultimele puteri, ea a mers direct la Poliţie.

“Nu am plecat pentru că eram ameninţată. Mi-a zis că mă omoară. La fel cum s-a întâmplat şi acum, doar că am scăpat. M-am prefăcut pur şi simplu că fac ca el, că zic ca el, că el e şeful. Confirmam ce zicea el ca să pot să scap.

Când am prins momentul cel mai potrivit m-am dus direct la Poliţie. El a zis că se duce să îşi ia ceva de băut şi o să îmi spargă din nou sticla în cap. Pe el l-au arestat şi au venit părinţii să mă ia”, a mai spus fata.

Instanța a decis ca Robert Berechet, bărbatul care și-a filmat iubita în timp ce o tortura, să fie arestat pentru 30 de zile, scrie ziarulincomod.ro.