Robert Pattison, depistat pozitiv cu COVID-19. Filmările pentru pelicula The Batman, în care joacă rolul principal, au fost oprite din nou | VIDEO

Publicat: 04/09/2020 | 07:36

Robert Pattison a fost “depistat pozitiv cu COVID-19”, au anunțat jurnaliștii din Statele Unite în urmă cu câteva ore bune. Mai mult, la scurt timp după ce s-a aflat că actorul englez a contractat boala mortală, filmările pentru pelicula “The Batman”, în care acesta joacă rolul principal, au fost oprite din nou – ele fuseseră reluate în urmă cu doar câteva zile în Marea Britanie.

Citește și: A fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume! Cine este actorul care a primt acest titlu în 2020

Robert Pattison, depistat pozitiv cu COVID-19

În vârstă de 34 de ani, Robert Pattinson a contractat virusul SARS-CoV-2, au dezvăluit mai multe publicații și televiziuni americane, inclusiv CNN. Inițial, un purtător de cuvând de la Warner Bros, studioul din Hollywood care produce filmul “The Batman” în regia lui Matt Reeves, a declarat că “un membru al producției The Batman a fost testat pozitiv la COVID-19 și se află în izolare în conformitate cu protocoalele stabilite”, fără să dezvăluie numele persoanei care s-a îmbolnăvit. Și, ulterior, a adăugat în timpul declarațiilor: “Filmările sunt temporar suspendate”.

Deocamdată, Robert Pattison care joacă și în “Tenet”, ce se bucură de un real succes, nu a făcut nicio declarație despre îmbolnăvirea cu noul coronavirus. Filmările pentru pelicula “The Batman” au loc în Hertfordshire, în Marea Britanie, și se reluaseră de trei zile, după ce în martie au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. În urmă cu o lună, reprezentanții studioului Warner Bros au  lansat primul teaser de două minute pentru film în timpul unui eveniment virtual.

Află și: Adelina Pestrițu a făcut anunțul direct din spitalul în care este tratată pentru coronavirus. Ce se va întâmpla cu vedeta, după ce va fi externată

Noua producție în franciza “The Batman” este așteptată să iasă pe piață în toamna anului 2021. În filmul regizat de Matt Reeves mai joacă Zoë Kravitz, Paul Dano și Colin Farrell. Robert Pattinson, declarat anul acesta cel mai frumos bărbat din lume, este cel mai tânăr actor care joacă rolul lui Batman. Starul englez a fost starul francizei “Amurg”.