Robert Ştefan Cepăreanu, un tânăr însoțitor de bord, a fost găsit spânzurat într-o pădure din Iași. “Copil blând și bun!”

Publicat: 04/07/2020 | 09:48
Robert Ştefan Cepăreanu, un tânăr însoțitor de bord, a fost găsit spânzurat într-o pădure din Iași. “Copil blând și bun!”

Robert Ştefan Cepăreanu, un însoțitor de bord în vârstă de 24 de ani, a fost găsit spânzurat într-o pădure din Iași. Asupa lui nu a fost găsit niciun bilet de adio. Familia și apropiații lui nu-și explică gestul făcut de tânăr.

VEZI AICI: DRAMA NEȘTIUTĂ A UNUI FOTBALIST DIN OLT, GĂSIT MORT ÎN ITALIA. „OARE NIMENI N-A OBSERVAT TRISTEȚEA ACESTUI OM?”

Robert Ştefan Cepăreanu a plecat de acasă în urmă trei zile de acasă, iar joi trebuia să se prezinte la locul de muncă, dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar colegii și șefii lui au intrat în panică. Tânărul era angajat ca însoţitor de bord la o companie aeriană.

Bărbatul a fost găsit spânzurat, vineri, într-o pădure din apropierea pârtiei de schi din zona Copou. El nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-şi explice gestul, în timp ce telefonul său era descărcat.

NU RATA: VALICĂ DIN CHIȚOC ȘI-A DAT FOC LA CASĂ APOI S-A SPÂNZURAT! AȘA S-A RĂZBUNAT PE PĂRINȚII LUI, CARE NU… VIDEO

Cum îl descrie o colegă pe Robert Ştefan Cepăreanu

O fostă colegă de serviciu, Ştefania Sidor, îl descrie pe Robert Ştefan Cepăreanu ca fiind cu bun simţ, respectuos şi muncitor.

Era un tânăr cu foarte mult bun-simţ, cum rar mi-era dat să văd acolo, foarte respectuos, responsabil şi muncitor. Va rămâne mereu în amintirea mea ca fiind copilul cu zâmbetul pe buze, chiar şi atunci când îmi spunea povestea sa de viaţă, una cel puţin amară… Dumnezeu să te ierte, copil blând şi bun!“, a scris pe Facebook, Ştefania Sidor.