Valică din Chițoc și-a dat foc la casă apoi s-a spânzurat! Așa s-a răzbunat pe părinții lui, care nu… VIDEO

Publicat: 25/05/2020 | 11:11
Valică din Chițoc și-a dat foc la casă apoi s-a spânzurat! Așa s-a răzbunat pe părinții lui, care nu… VIDEO

Valerică Sbârlea, Valică din Chitoc, așa cum îi spuneau sătenii, și-a pus capăt zilelor, pentru că părinții lui nu l-au lăsat să aibă o relație cu o fată. Mai întâi a dat foc la casa în care locuia cu părinții, apoi s-a spânzurat.

CITEȘTE ȘI: ULTIMELE ORE DIN VIAȚA DENISEI, FATA DE 15 ANI GĂSITĂ SPÂNZURATĂ ÎNTR-O PĂDURE. PRIETENA EI CEA MAI BUNĂ A SPUS TOT: „A DANSAT GOALĂ PE MAȘINĂ”

Sătenii din Chițoc, un sat din județul Vaslui, sunt în stare de șoc, după ce au aflat de tragedie. Valică era unul dintre cei mai muncitori oameni ai satului și niciunuia nu i-a trecut prin gând că băiatul va recurge la decizia capitală. Părinții i-au refuzat relația cu o fată dintr-un sat vecin, așa că băiatul s-a răzbunat. “Era un băiat foarte muncitor. Lucra în pădure, aducea lemne oamenilor din sat. Pleca dimineața la 5 și se întorcea seara, la 10. Prin muncă a reușit să strângă niște bani pe care i-a investit în casa în care stătea împreună cu părinții. Dacă nu era el, casa aia se dărâma.

NU RATA: TORTURA PE CARE O TRĂIA ADOLESCENTA DE 15 ANI GĂSITĂ SPÂNZURATĂ ÎN PĂDURE. DE CE S-AR FI SINUCIS: „ZICEA CĂ TATĂL EI A VIOLAT-O DE FAȚA CU MAMA SA”

Îi avea doar pe ei doi și o fată de la Fundu Văii, cu care se iubea. A vrut să o aducă acasă, însă părinții lui au fost împotriva acestei relații pentru că fata era de etnie rromă. Au fost multe scandaluri acolo, din cauza asta. Și săptămâna trecută s-au certat. Valică i-a amenințat că dă foc la tot ce a făcut, iar apoi se duce să se spânzure. Duminică dimineața am văzut că săracul băiat nu a mințit. Chiar așa a făcut. Tot Chițocul e în stare de șoc acum și îl plânge, pentru că a fost un om tare muncitor și la locul lui. Respecta și ajuta pe toată lumea. Păcat că a recurs la un asemenea gest, mai ales că era tânăr, avea toată viața în față”, a declarat o cunostință a lui Valică, pentru vremeanoua.ro.

Valică din Chițoc a fost găsit spânzurat, în pădure

Valică a fost găsit de pompieri în pădure, la 100 de metri de casa pe care a incendiat-o. “Azi-noapte (n.r. sâmbătă noaptea), între orele 22.00 – 02.00, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale (două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță tip B2 – EPA) pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Chițoc, comuna Lipovăț. După aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat. În urma căutărilor efectuate sub resturile locuinței arse și prăbușite, nu a fost identificată prezența vreunei victime.

VEZI AICI: SUSPECT DE CORONAVIRUS, GĂSIT SPÂNZURAT ÎN SPITALUL JUDEŢEAN BOTOŞANI

Persoana despre care se presupunea că este victimă în incendiu a fost găsită spânzurată în apropierea locuinței. Echipajul de pe ambulanța EPA (echipaj aflat la locul intervenției) a inițiat manevrele de resuscitare. În sprijinul paramedicilor a fost deplasat și echipajul ambulanței tip C1 (Terapie Intensivă Mobilă – TIM). Medicul de pe echipajul TIM a declarat decesul persoanei găsite spânzurată în apropierea imobilului ars”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Citește și...