Ultimele ore din viața Denisei, fata de 15 ani găsită spânzurată într-o pădure. Prietena ei cea mai bună a spus tot: „A dansat goală pe mașină”

Autor: T.S
Publicat: 20/05/2020 | 23:22
Ultimele ore din viața Denisei, fata de 15 ani găsită spânzurată într-o pădure. Prietena ei cea mai bună a spus tot: „A dansat goală pe mașină”

Prietenii cei mai apropiați ai Georgianei Denisa Unchiaşu, fata de doar 15 ani care a fost găsită spânzurată într-o pădure, au vorbit despre ultimele ore din viața adolescentei. Ei povestesc că fata din Oteșani, Vâlcea, a participat la o petrecere cu patru bărbați și chiar a dansat dezbrăcată pe o mașină.

Pe 9 mai, Denisa și-a anunțat părinții că pleacă la magazin să își cumpere o înghețată, însă a ajuns la o petrecere pe un deal din sat, alături de cea mai bună prietenă, dar și de patru bărbați. Atunci a fost ultima oară când fata a fost văzută vie. Vineri, 15 mai, ea a fost găsită spânzurată în pădurea de lângă casă.

Citește și: Tortura pe care o trăia adolescenta de 15 ani găsită spânzurată în pădure. De ce s-ar fi sinucis: „Zicea că tatăl ei a violat-o de fața cu mama sa”

Prietena cea mai bună a fetei a povestit pentru Antena 3 Vâlcea ultimele ore din viața Denisei. „Ne-am întâlnit pe deal cu Pelicanu, prietenul Denisei, și alți trei bărbați. Am consumat alcool. Denisa a băut trei beri. Pelicanu a coborât cu mașina și au luat berile de la un bar.

Apoi au venit în deal, au pus muzică, am vorbit. Ea s-a urcat pe trapa mașinii și a început să danseze. La un moment dat, Pelicanu i-a pus o melodie și i-a zis să se dezbrace, iar ea și-a dat bluza și sutienul jos și a dansat.

Apoi, Alin, băiatul care avea mașina, i-a spus să se îmbrace, că a zis că poate se întâmplă altele”, a explicat Georgiana.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat

La un moment dat, Alin, proprietarul mașinii pe care Denisa a dansat dezbrăcată, a plecat la o plimbare cu adolescenta, el fiind ultimul care a văzut-o în viață.

Un alt aspect ciudat a făcut munca anchetatorilor mai grea, după ce au descoperit că pe profilul de Instagram al Denisei au fost postate mai multe imagini, după ce aceasta a dispărut. În realitate, Georgiana era cea care posta în numele Denisei, iar când a fost prinsă, a explicat că nu se gândea că e important.

Citește și...